• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesija pitali da li je kraj, iznenadio ih odgovorom! Leo poljubio trofej: Pogledajte, kako je samo lijep

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Mesi, da li ćeš nastaviti da igraš za reprezentaciju? "Pa, ja sam šampion!", odgovorio je Leo

 Lionel Mesi ne završava karijeru u Argentini Izvor: Twitter/TyC Sports

Lionel Mesi rekao je poslije pobjede u finalu Svjetskog prvenstva protiv Francuske da nije završio karijeru u dresu reprezentacije Argentine! On je to priznao u jednom od najiskrenijih i najemotivnijih intervjua koji je dao u svojoj neponovljivoj karijeri. "Ludo je! Toliko sam želio ovo i najljepša je stvar koja postoji. Pogledajte kako je lijep, prelijep je. Želio sam ovo toliko dugo. Bog je riješio da mi da. Patili smo mnogo, ali smo uspjeli. Ne mogu da dočekam da se vratim u Argentinu, da vidim koliko će ludo da bude", rekao je Leo Mesi odmah poslije pobjede u finalu Mundijala u Kataru.

Na pitanje da li je u finalu protiv Francuske odigrao posljednji meč za svoju zemlju, Mesi je odgovorio da nije! "Naravno da sam želio da ovako završim karijeru, ništa više od ovoga ne mogu da tražim. Hvala Bogu jer mi je dao sve. Na ovaj način privesti kraju karijeru je impresivno. Šta će se dogoditi poslije ovoga? Uspio sam da osvojim Kopa Amerika, Svjetsko prvenstvo... Sve to mi je došlo skoro na kraju. Volim fudbal, to je ono što radim. Uživam u reprezentaciji, u ovoj grupi i želim da igram još nekoliko utakmica kao šampion svijeta".

Mesi je prvi šampionski intervju poslije finala završio emotivno, objasnivši da je dosanjao svoj najveći san. "To je svačiji san, a ja sam imao sreću da ostvarim sve i ono što mi je nedostajalo je tu", rekao je Mesi, pa još jednom poljubio pehar i posvetio ga argentinskom narodu, koji je čekao ovaj uspjeh od Maradonine 1986. godine.

Mesi je debitovao za reprezentaciju 2005. godine, u njenom dresu odigrao je čak 172 utakmice, dao 98 golova, a sljedeći veliki turnir na kojem bi mogao da igra biće Kopa amerika 2024, na kojem će njegov tim braniti trofej osvojen prošle godine na Marakani. Očekuje se da domaćin tog turnira bude Ekvador, ali to još nije zvanično potvrđeno, jer su navodni kandidati za organizaciju i Peru i SAD. U vrijeme tog takmičenja Leo će imati 37 godina, a pitanje je koliko je realno da bude tu i za sljedeći Mundijal, koji će biti održan 2026. u Americi, Kanadi i Meksiku.

Pogledajte kako je Mesi podigao trofej prvaka svijeta u nedelju uveče, odjeven kao katarski emir.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC