• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TERZIĆ I MRKELA PREUZELI OFK BEOGRAD! Velikan dobio novu upravu - blizu je saradnja sa Crvenom zvezdom!

Autor Dragan Šutvić

Zvezdan i Mitar će voditi računa o Crvenoj zvezdi, a njihovi naslJednici o posrnulom gigantu sa Karaburme.

 terzić i mrkela preuzeli ofk beograd  Izvor: MN PRESS

Nove promJene na Staroj Karaburmi! Velikan jugoslovenskog i srpskog fudbala ima novo rukovodstvo, a među čelnim ljudima koji će od sada voditi brigu o OFK Beogradu su i Terzić i Mrkela! U samom vrhu upravljačke strukture od sada će se nalaziti sin Zvezdana Terzića Kostadin koji je predstavljen kao potpredsjednik kluba i sin Mitra Mrkele Andrej koji će biti sportski direktor plavo-bijelih.

Poziciju predsjednika kluba preuzima Momčilo Minić koji je ranije već bio funkcioner OFK Beogradd, a Kostadin Terzić je jedan od dvojice potpredsjednika koji će mu pomagati u radu. Drugi je Stefan Babović, nekadašnji fudbaler Partizana koji je i u inostranstvu napravio sasvim solidnu karijeru.

Pred njima će biti težak zadatak da jedan od simbola beogradskog fudbala izvuku iz ogromnih problema i vrate na staze stare slave.

Podsjećamo, OFK Beograd se takmiči u trećem rangu takmičenja, a finansijski problemi traju već dugi niz godina. Tako je na stadionu jedno vrijeme bila isključena struja, a prije nekoliko mjeseci su navijači udruženom akcijom sređivali stadion na kojem je nikao korov. Pogledajte te detalje:

Da će nešto morati da se mijenja u klubu postalo je jasno prethodnih nedjelja jer prethodna uprava "Romantičara" nije imala rezultate. Umjesto povratka OFK Beograda na staze uspjeha - prvo u Prvu ligu Srbije, pa zatim u Superligu - Dušan Petković je uhapšen u Belgiji.

On je zajedno sa još sedam osoba uhapšen zbog organizovanog šverca kokaina iz Južne Amerike preko Holandije i Belgije. Dušan je sin legendarnog Ilije Petkovića i trebalo je da njegov povratak u klub donese bolje dane, ali OFK je morao da promeni sve ljude na važnim pozicijama.

Pored pomenutih Minića, Terzića, Babovića i Mrkele, za novog generalnog direktora biće postavljen Stevan Višnjić. Novi Upravi odbor čine Irina Popović, Zoran Mitrović, Nenad Đorđević, Miroslav Ivanović, Marko Miljković i Dušan Tomašević. Novo klupsko rukovodstvo imaće saradnju sa Crvenom zvezdom. U upravi crveno-bijelih već godinama se nalaze generalni direktor Zvezda Terzić i sportski direktor Mitar Mrkela, koji su svojevremeno nosili plavo-bijeli dres tima sa Karaburme. Navodno, očekuje se da Zvezda i igrački pomogne OFK Beograd.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC