• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasio se Zvezdan Terzić: Kostadin i Andrej prohodali na Karaburmi, imaju obavezu da pomognu OFK Beograd!

Autor Dragan Šutvić

Generalni direktor Crvene zvezde oglasio se o dešavanjima u OFK Beograd.

 Oglasio se Zvezdan Terzić: Kostadin i Andrej prohodali na Karaburmi, imaju obavezu da pomognu OFK Beograd! Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Velikan jugoslovenskog i srpskog fudbala dobio je novu upravu! U OFK Beograd stigli su Terzić i Mrkela, ali ne funkcioneri Crvene zvezde već njihovi nasljednici - Kostadin i Andrej. Sa njima na čelu "Romantičari" će pokušati da se vrate u vrh srpskog fudbala, a očekuje se da u narednom periodu ojača i saradnja sa Zvezdom.

O promjenama na Karaburmi oglasio se i Zvezdan Terzić, koji je u kratkoj izjavi objasnio svoja osjećanja prema bivšem klubu. Terzić je osjetio potrebu da pomogne, a Kostadin, Andrej i Stefan Babović morali su da se vrate na stadion koji im je na različite načine obilježio živote!

"OFK Beograd je klub koji volim, u njemu sam proveo 27 godina i moja obaveza je da pomognem da se reorganizuje i vrati u Superligu. Kostadin i Andrej su rođeni na tom stadionu, tu su prohodali i oni imaju obavezu i treba da se uključe u rad kluba. Najveće pojačanje će biti Stefan Babović koji je bio igrač OFK Beograda i njegov otac Milija Babović koji je 10 godina bio potpredsjednik i sponzor OFK Beograd. Porodici Babović je fudbal u krvi, a OFK neizmjerno vole. Milija Babović je prije 25 godina krstio Kostadina, a prošle godine i njegovog sina Vuka", ispričao je Zvezdan Terzić za "Informer".

Podsjećamo, tim sa Karaburme je juče dobio novu upravu, na čelu sa nekadašnjim funkcionerom Momčilom Minićem. Potpredsjednici će biti Kostadin Terzić i Stefan Babović, generalni direktor Stevan Višnjić, a sportski direktor Andrej Mrkela. Novi Upravi odbor čine Irina Popović, Zoran Mitrović, Nenad Đorđević, Miroslav Ivanović, Marko Miljković Cici i Dušan Tomašević.

Podsjećamo, situacija u OFK Beograd prethodnih godina bila je izuzetno loša, a prije nekoliko mjeseci navijači su akcijom sređivanja stadiona ukazali na probleme. Takođe, stadion na Karaburmi jedno vrijeme je bio bez struje, a ekipa već godinama tavori u Srpskoj ligi Beograd, trećem rangu takmičenja. Dodatni problemi u klubu nastali su kada je bivši igrač Dušan Petković, sin legendarnog fudbalera Ilije, uhapšen u Belgiji iako je nekoliko mjeseci ranije najavljen kao funkcioner koji će stabilizovati klub.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC