• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ko zna, možda Piksi i o njemu razmišlja!" Sprema li se veliki povratak u reprezentaciju - biće novih imena na spisku!

Autor Haris Krhalić

Dragan Stojković Piksi polako razmišlja o igračima za sljedeći ciklus kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

 Luka Milivojević mogao bi se vratiti u reprezentaciju Srbije Izvor: MN PRESS

Sportski direktor "A" fudbalske reprezentacije Srbije Stevan Stojanović priložiće u utorak izveštaj Izvršnom odboru FSS u kome je analizirano urađeno u prethodnih godinu dana. Prema ocjeni Stojanovića, ispunjeni su svi ciljevi (odlazak na Mundijal i Liga nacija) koji su postavljeni pred selektora Dragana Stojkovića i njega, dok ostaje žal što nije ispunjen "bonus" - u vidu prolaska grupe na Svjetskom prvenstvu.

Dika poručuje da su sporne situacije i povrede uticale da Srbija ne prođe grupu, dok dodaje da je treći cilj tek na vidiku, a to je plasman na Evropsko prvenstvo, na kome "orlovi" nisu igrali preko dvije decenije. Da bi do toga došlo, Stojanović vjeruje da je reprezentaciji potrebna i svježa krv.

"Radimo na tome i učinićemo sve da afirmišemo neke nove igrače. Ali, gro tima u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo činiće svi igrači koji su igrali na Mundijalu u Kataru. Selektor Dragan Stojković je rekao da će uputiti poziv Lazaru Samardžiću. Naravno, prije toga obavićemo još jedan razgovor sa njim. Biće tu i novih lica među golmanima, računamo na Vladana Kovačevića, veću šansu dobiće Strahinja Eraković, Stefan Mitrović... Još neki igrači. Želimo da ostvarimo naš drugi primarni cilj, a to je plasman na Evropsko prvenstvo u Njemačkoj!", rekao je Stojanović za "Kurir".

Mnogo se pričalo i o tome šta fali reprezentaciji Srbije da bi bila stabilnija nego na Svjetskom prvenstvu, tako da je u javnosti čak iskočilo i ime Luke Milivojevića, koji se oprostio od dresa sa državnim grbom nezadovoljan mnogim stvarima.

"Dragan Stojković je jasno rekao da se ne odriče bilo kojeg srpskog igrača. Opet, moram da se ogradim, on je taj koji odlučuje, iako smo saradnici i često razgovaramo zajedno. Selektor je sad je u Parizu, ko zna, možda i o njemu razmišlja", zagonetan je bio Dika.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC