• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve se trese - RONALDO JE STIGAO! Kristijano došao u Saudijsku Arabiju, čeka ga 25.000 navijača na promociji!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Portugalac je doputovao u Saudijsku Arabiju - da tamo ostane!

 Kristijano Ronaldo stigao u Saudijsku Arabiju Izvor: Profimedia/ Al Nassr Football Club / handout / Anadolu Agency

Kristijano Ronaldo stigao je u Rijad, gde će do 2025. godine igrati za Al-Nasr. Brojni navijači dočekali su ga na aerodromu, a tek se sprema spektakl za utorak u 17 časova, kada bi trebalo da bude promovisan pred 25. navijača na stadionu "Rijad Mrsol Park".

Petostruki osvajač Zlatne lopte potpisao je ugovor na 200 miliona evra godišnje, a u Saudijskoj Arabiji trebalo bi da igra i poslije 40 rođendana. Ugovorom je nezvanično dogovoreno da zaradi čak pola milijarde u tom periodu.

U ponedjeljak se pojavila informacija da bi Ronaldo već na ljeto mogao nazad u Evropu pod jednim uslovom, ali ipak djeluje malo vjerovatno da će bogati vlasnici kluba dozvoliti da im "glavna premija" izmakne poslije samo šest mjeseci. Od Kristijana se očekuje da godinama igra u saudijskoj ligi, daleko od Evrope u kojoj po svemu sudeći nije mogao da nađe klub u kojem bi mogao da igra na visokom nivou i u ulozi koja bi mu odgovarala. Deluje da je zato prihvatio poziv da se odseli na drugi kontinent i da to odlično naplati.

Al Nasr će prvi takmičarski meč od Ronaldovog dolaska igrati u četvrtak od 16 časova, a ostaje da se vidi da li će on odmah uskočiti u kopačke i zaigrati tog dana protiv Al Taija. Odmah poslije tog susreta, Al Nasr očekuje veliki derbi u subotu, 14. januara protiv Al Šababa u gostima. Biće to duel drugoplasiranog domaćima i lidera tabele kao gosta. Iz trenutne perspektive, djeluje realnije da Ronaldo zaigra tada, a da u međuvremenu iskoristi desetak dana da se navikne na novu zemlju, tim, klub, nivo fudbala...

Izvor: Profimedia/ Al Nassr Football Club / handout / Anadolu Agency

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC