• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otjerao Kristijana, pa ŽESTOKO isprozivao Junajted: Doveli ste nezamisliv broj loših igrača, ne može tako!

Autor Dragan Šutvić

Eriku Ten Hagu je prekipjelo, očigledno će i poslije Kristijana "letjeti glave" na "Old Trafordu".

 erik ten hag kritikovao junajted Izvor: Profimedia

Erik Ten Hag se ne šali! Nakon što je Mančester junajted "potrošio" Dejvida Mojesa, Žozea Murinja, Luja Van Gala, Olea Gunara Solskjera konačno je nakon ser Aleksa Fergusona došao čovjek spreman da zavede red. Prvo je Kristijana Ronalda preselio na klupu, potom ga je otpustio, a sada je žestoko udario po odgovornima u Junajtedu!

Dok pojačanja koja je on birao poput LIsandra Martineza, Kazemira, Tajrela Malasije i Kristijana Eriksena igraju odlično, sastav koji je zatekao na "Old Trafordu" mu se nije svidio! 

"Mančester junajted nije ulivao strah u kosti protivnicima prošle sezone. Nije bilo duha, nije bilo dinamičnosti u ekipi. Mentalna otpornost tima je bila vrlo mala, to sam primijetio kao neko van sistema posle samo nekoliko nedjelja. Pogledao sam kulturu u klubu i zapitao se kako je Mančester junated postao velikan", iskren je bio Erik Ten Hag u svom posljednjem intervjuu.

A onda je žestoko udario po transfer politici kluba! Istina, Mančester junajtedu nije nedostajalo novca, ali jednostavno igrači koji su dolazili nisu bili dovoljno kvalitetni.

"Klub je doveo nezamisliv broj igrača koji nisu dovoljno dobri prethodnih nekoliko godina. Najviše kupovina bilo je sa prosečnim igračima, a u Junajtedu prosjek nije dovoljan, Junajtedov dres je težak i jedino prave ličnosti koje mogu da igraju pod velikim pritiskom su dobre", rekao je Holanđanin, a onda istakao i ko je donio taj pobjednički mentalitet ekipi:

"Trebale su nam pobjedničke ličnosti i zato je dovođenje Kazemira bilo tako bitno. Zajedno sa Rafaelom Varanom sada imamo dva igrača koji imaju iskustvo osvajanja titula. Malasija, Martinez, Kazemiro i Entoni su borci, dok je Kristijan Eriksen tehničar, pobjednik i sjajna osoba. Hoćemo da budemo najbolji među najboljima i zato su nam takvi igrači potrebni", rekao je on.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC