• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije Đanluka bio samo sportista, bio je MNOGO VIŠE! Preminuo legendarni napadač, prvi put se oglasila njegova udovica

Autor Dragan Šutvić

Smrt Đanluke Vijalija je i dalje svježa rana, kako porodici, tako i svima koji su ga gledali i voljeli na fudbalskim terenima.

 oglasila se supruga đanluke vijalija Izvor: Profimedia

Nakon što je preminuo Siniša Mihajlović italijanski fudbal je pogodila još jedna tragedija pošto je takođe od raka preminuo nekadašnji napadač Sampdorije, Juventusa i Čelsija Đanluka Vijali.

Njegova supruga Ketrin Vajt-Kuper koju je upoznao dok je igrao u Engleskoj bila je uz njega sve vrijeme dok se borio sa teškom bolešću, a sada se oglasila prvi put od smrti svog supruga sa kojim je bila u vezi preko 20 godina.

"Luka je bio sportista velikog talenta i svi su ga poštovali, ali je takođe bio brižan suprug i otac. Svi smo uništeni njegovom smrću, hvala vam na ljubavi i podršci", napisala je Ketrin koja sa Vijalijem ima dvije ćerke Oliviju i Sofiju. 

Koliko je dubok trag u porodici ostavio posvjedočila je i Libi, sestra njegove supruge! "On je bio fantastičan čovjek, a ne samo nevjerovatan sportista. Imao je hrabrosti u svojim riječima koje su prenijele veliku poruku borbe protiv raka", naglasila je ona.

Vijali je preminuo u Londonu u 58. godini, a od njega su se oprostili navijači klubova za koje je nastupao. Na meču Sampdorije sinovi Siniše Mihajlovića i Dejan Stanković odali su poštu preminuloj srpskoj legendi, ali i Vijaliju, u čiju su čast navijači istakli i veliki transparent na tribini.

Pogotovo je tugovao Roberto Manćini, veliki prijatelj obojice preminulih fudbalera, inače čovjek sa kojim je Vijali u stručnom štabu Italije osvojio prethodno Evropsko prvenstvo.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC