• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DA LI MU SE SPREMA OTKAZ ZBOG OVOGA! Čelsi potrošio 350 miliona evra, a trener veliča Abramoviča: Imam najteži posao!

Autor Haris Krhalić

Grejem Poter dao je izjavu koja se vjerovatno neće dopasti novim vlasnicima Čelsija...

 Grejem Poter o Romanu Abramoviću Izvor: Profimedia

Čelsi je potrošio preko 350 miliona evra za pojačanja od kada je Amerikanac Tod Boli kupio klub od Romana Abramoviča. Od tada se dosta toga promijenilo, turbulentan period traje i dalje. Svjestan je toga i Grejem Poter koji bi mogao da dobije otkaz poslije izjava koje je dao.

On je poslije ubjedljivog poraza od Mančester sitija (4:0), a prije meča sa Fulamom pričao o situaciji u klubu i tom prilikom veličao je Rusa i sve što je on uradio.

"Klub je vođen na određen način oko 20 godina i sve to je dobro funkcionisalo. Imam veliko poštovanje prema prethodnim vlasnicima zbog svega što su učinili. Nažalost, oni nisu više tu, izgubili smo tu vrstu liderstva. Došli su novi vlasnici, sve se brzo promijenilo. Ako pogledate šta se sve dogodilo u prethodnih šest mjeseci, godinu dana, vidjećete da je bilo mnogo toga. To može da se manifestuje na različite načine", rekao je Poter.

Tvrdi da ima mnogo "tumbanja" i da nije lako nikome da se navikne na sve.

"Bilo bi nepoštovanje reći da je neko otišao i da će stvari samo da se nastave tek tako. Imamo novi štab, strukturu, nove ljude. Mnogo stvari je otišlo i treba sve to ponovo izgraditi. U isto vrijeme imate iste zahtjeve, ista očekivanja. U realnosti, gledajući ono šta bi klub trebalo da bude u smislu funkcionisanja i svega toga, možda još nismo tamo gdje treba. U mojoj glavi je to lako da razumijem, ali shvatam da nije isto za sve."

Na kraju je još jednom "pecnuo" nove vlasnike i pohvalio Abramoviča i nekadašnju upravu.

"Promjene su pune izazova za bilo koju organizaciju, nije to ništa čudno, tako je, kako je. Moramo da se snađemo u ovoj novoj sadašnjosti i da izgradimo stvari ponovo. Ovo je vjerovatno najteži posao u fudbalu. Kako zbog promjena u vlasništvu, tako i zbog očekivanja i svijeta, što je i normalno kada ste u ovako velikom klubu. Prethodni vlasnici bili su fantastični, sada je vrijeme za novo poglavlje. Trenutno možda malo bolujemo i nalazimo se u takvom momentu, tako da razumijem frustraciju, ali cijenim podršku", zaključio je Poter.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC