• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ČELSI DOVODI JEDNOG OD NAJSKUPLJIH IKADA: Razbacuju se novcem, sad doveli Čolovu glavobolju!

Autor Haris Krhalić

Čelsi će problem neefikasnosti probati da riješi Žoaom Feliksom.

 Žoao Feliks potpisuje za Čelsi Izvor: Profimedia

Čelsi je potrošio oko 350 miliona evra na pojačanja i ne staje. Dok traju pregovori oko dolaska Enca Fernandeza, stiže vijest da je praktično sve dogovoreno sa Atletiko Madridom i da će uskoro Žoao Feliks biti promovisan na "Stamford bridžu". Jedan od najskupljih fudbalera svih vremena stiže na pozajmicu do kraja sezone, a nakon toga će se pregovarati i otkupu njegovog ugovora, što svakako neće biti "sitnica".

Već je dogovoreno da će Čelsi za šestomjesečnu pozajmicu Feliksa platiti 10 miliona evra - što podrazumijeva i servisiranje plate i poreza - i ostali su još sitni detalji prije nego što Grejem Poter dobije veliko pojačanje u napadu koji se muči.

Feliks je odavno izrazio želju da napusti Madrid pošto se već duže vrijeme ne slaže sa trenerom Dijegom Simeoneom i više puta je isticano kako se "ne uklapa" u njegov stil fudbala. Za mladog Feliksa može da se kaže da najbolje igra kada ima loptu u nogama i kada njegova ekipa igra ofanzivno, sve ono što Atletiko Madrid nije, tako da i nije došao do izražaja od kada je stigao u klub kao zamjena za Antoana Grizmana 2019. godine.

Tada je Atletiko Madrid potrošio čak 130 miliona evra da bi doveo Feliksa, a nakon isto toliko utakmica za klub - i postignuta 34 gola - ne može da se kaže da mogu da budu zadovoljni. Podjednako kao ni Portugalac...

Vidjećemo da li će u Čelsiju uspeti da "restartuje" karijeru, ali je pitanje i kako će sve novajlije ukomponovati Poter. Od ljetos su doveli čak 11 novih fudbalera, a tu nije kraj jer je Enco Fernandez neophodan u sredini terena, dok je navodno već dogovoren i dolazak Kristofera Nkunkua iz Lajpciga na ljeto.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC