• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najskuplji golman na SVIJETU, a kao amater: Nevjerovatna glupost Kepe, zbog njega je Čelsi izgubio! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Kepa Arizabalaga se još jednom obrukao i "kumovao" je porazu Čelsija.

 mančester siti pobijedio čelsi  Izvor: TV Arena Sport 1/Printscreen

Američki biznismen Tod Boli nastavlja da ulaže u Čelsi (već je na oko 350 miliona evra "minusa"), a rezultati se ne popravljaju. Čelsi je prethodne večeri izgubio još jedan derbi Premijer lige (1:0), ovoga puta protiv aktuelnog šampiona Mančester sitija. Parirali su u dobrom delu utakmice, držali "nulu", čak imali priliku i da povedu, ali ih je i ovoga puta "upropastio" Kepa Arizabalaga, najskuplji golman u istoriji fudbala.

Ove sezone Kepa brani daleko više pošto je Mendi u lošoj formi, čak je na pojedinim utakmicama Španac bio heroj, ali ovoga puta ništa drugo do tragičara - pošto je direktan krivac za jedini gol na meču u 63. minutu.

Egzekutor je bio Rijad Mahrez, a sve je pripremio Džek Griliš. Čak ne ni idealno, poslao je loptu sa lijevog boka i djelovao je kao lakši zadatak i za prosječnog golmana, međutim kao niko na svijetu - Kepa Arizabalaga ponekad zaista liči na amatera. Iz razloga koji samo Kepa razumije, propustio je loptu (!?) i dozvolio da ode na drugu stativu, odakle je Alžirac naravno samo pospremio u praznu mrežu.

Bio je to šah-mat i Čelsi nije mogao da se vrati iz minusa od jednog gola, pa je tako pred Grejemom Poterom veliki put. Tim mu tone, igra katastrofalno, a ređaju se povrede i kao da ništa ne može još da "uklopi".

Iako je Čelsi potrošio toliki novac, sada se otvara i pitanje golmana za narednu sezonu, pošto je Mendi odbio novi ugovor, dok teško da će moći da vjeruju Arizabalagi poslije novog kiksa. A gde su sve ostale pozicije koje "škripe", prije svih napad, pošto je klub sa Stamford bridža postigao samo 20 golova u Premijer ligi cijele sezone...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC