• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OBUKAO DRES ČELSIJA, PA ZA 24 SATA "POPIO" CRVENI: Užasan start Feliksa, a kraj krize se ne nazire!

Autor Haris Krhalić

Čelsi je u najvećoj krizi u posljednjih skoro trideset godina i novi crveni karton Žoaa Feliksa je samo produbio košmar.

 Žoao Feliks dobio crveni karton na debiju za Čelsi Izvor: Twitter/PSGalu/Screenshot

Čelsi je u nevjerovatnoj krizi, najvećoj još od 1996. godine i za to su sami krivi. U posljednjih devet utakmica osvojili su samo šest bodova, a novu bruku doživjeli su na "Krejven kotidžu" gdje ih je Fulam pobijedio 2:1 (1:0) i to bez svog najboljeg fudbalera i strijelca Aleksandra Mitrovića. Srbin je meč propustio zbog suspenzije, međutim čak i bez njega na terenu - Čelsi nije mogao da izađe na kraj sa igračima Fulama.

Pobjedu su im donijeli Vilijan, inače bivši "plavac", golom u 21. minutu, odnosno Karlos Vinisijus u 73. Prije toga je Kalidu Kulibali u 47. minutu uspio da poravna rezultat, ali sve se promijenilo kada je Čelsi ostao sa igračem manje desetak minuta kasnije...

Glavni sudija Dejvid Kot pokazao je crveni karton Žoau Feliksu, napadaču koji je obukao dres "plavaca" samo 24 sata ranije. Stigao je na pozajmicu iz Atletiko Madrida i za to je Čelsi platio 11 miliona evra, sve u nadi da će poboljšati njihovu efikasnost, međutim i bez njega će morati u bar naredne dvije utakmice. Direktno isključenje zaradio je u 56. minutu poslije više nego neopreznog starta nad Teteom, a arbitar nije imao dilemu.

Novi napadač Čelsija je izgubio kontrolu nad loptom, a u pokušaju da spreči Tetea da dođe do nje - podigao je visoko nogu i kramponima po listu udario protivničkog igrača. Školski crveni karton i debi iz košmara.


Čelsi je nakon zaostale utakmice 7. kola Premijer lige ostao na katastrofalnoj 10. poziciji. Imaju samo 25 bodova, a gradski rival Fulam je na šestoj poziciji sa 31. Deluje da im je Liga šampiona sada već predaleko (Junajted ima devet bodova i meč manje), pa se tako već šuška o otkazu Grejemu Poteru.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC