• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je Siti IZGUBIO TITULU u derbiju!? PREOKRET Junajteda - Gvardiola u problemu!

Autor Dragan Šutvić

Mančester junajted pobijedio je Mančester siti u gradskom derbiju.

 junajted pobijedio siti  Izvor: Profimedia

Mančester siti izgubio je od Mančester junajteda, a ovim porazom možda je izgubio i titulu u Premijer ligi! Na "Old Trafordu" je domaćin poslije preokreta došao do tri boda i velikog trijumfa protiv gradskog rivala - 2:1 (0:0). Slavlje u crvenom dijelu Mančestera!

Poslije ovog rezultata Junajted je prišao samo na bod zaostatka u odnosu na Siti, ima 38, naspram 39 koliko ima ekipa Pepa Gvardiole. Ovaj rezultat obradovao je najviše Arsenal koji ima 44 boda i meč sa Totenhemom kao priliku da dodatno "pobjegne" u borbi za pehar. Veliki pritisak i velika šansa za Mikela Artetu, čovjeka koji je do skoro bio pomoćnik Gvardiole u redovima "građana".

Erik ten Hag nastavlja da pravi čuda sa Junajtedom, riješio se Kristijana Ronalda, stavio je kapitena Harija Megvajera na klupu, probudio Markusa Rašforda i sve to daje rezultat. Bio je domaćin bojli u prvom dijelu, upravo je Rašford imao najbolje prilike, nije ih realizovao. Kazna za to stigla je u 60. minutu kada je Džek Griliš glavom matirao Davida de Heu poslije dodavanja Kevina de Brujnea. Igrao je Siti bolje u tim momentima, izgledalo je da će dati i drugi pogodak.

Međutim, onda se dogodila jedna sporna situacija. Kazemiro je poslao loptu u prostor, Rašford je krenuo ka njoj, pa se zaustavio, preuzeo je Bruno Fernandeš i pogodio za izjednačenje. Pomoćni sudija podigao je zastavicu, jer je Rašford bio u ofsajdu.

Međutim, poslije razgovora sa glavnim arbitrom Stjuartom Atvelom odluka je promijenjena, gol je priznat. Onda su igrači Sitija okružili Atvela, tražili su da VAR pregleda snimak i pokazivali da je Markus imao uticaj na igru, ali je odluka ostala na snazi.

Onda je u 82. minutu supertalentovani Alehandro Garnačo uposlio Rašforda koji je pogodio za preokret i slavlje na "Teatru snova".

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC