• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NE BIH U ZVEZDU I ZA DUPLO VEĆU PLATU! Rikardo Gomeš ne mrda iz Partizana: Nema tog novca

Autor Haris Krhalić

Rikardo Gomeš i ne pomišlja da ode iz Partizana, a kamoli u Crvenu zvezdu.

 Rikardo Gomeš o Zvezdi Izvor: YouTube/FK Partizan Belgrade

Najbolji fudbaler Partizana Rikardo Gomeš odgovarao je na pitanja navijača crno-bijelih, a tom prilikom dobio je i jedno vrlo zanimljivo pitanje o Crvenoj zvezdi. Jednog navijača Partizana zanimalo je da li bi Rikardo Gomeš prešao u redove "vječitog" rivala za duplo veću platu, a napadač se iskreno nasmijao i uvjerio Grobare da o takvoj opciji i ne razmišlja, odnosno nikuda ne mrda iz Humske.

"Nema šanse. Govorim iz mog ugla, drugi put igram u Partizanu. Došao sam zbog uspomena koje imam ovdje, zbog odnosa koje imam ovdje, zbog grada... Jer, kad se osjećaš baš dobro, nema novca na svijetu koji to može da promijeni", rekao je Gomeš i tako još jednom kupio navijače crno-bijelih.

Zanimljivo je da je do sada Rikardo Gomeš odigrao čak devet mečeva protiv Crvene zvezde i postigao je dva gola, a da li bi više volio da postigne het-trik u derbiju ili u finalu Konferencijske lige? To je bilo teško pitanje za Rikarda koji je jedva prelomio šta bi mu je veća želja.

"Teško pitanje... Mislim da bih izabrao finale Lige konferencije. Ili ipak ne... Može da se desi da postignem gol, a da izgubimo... Izabrao bih gol u derbiju!", rekao je nakon dugog premišljanja fudbaler sa Zelenortskih Ostrva koji je dodao da mu je omiljeni saigrač u Partizanu naravno BIbars Natho, dok je od ljudi u Humskoj čuo sve najbolje o Draganu Manceu i za njega je čuveni golgeter najbolji u istoriji kluba.

Kompletan intervju sa Rikardom Gomešom koji je govorio o dolasku u Partizan, ali i o srpskoj kuhinji možete da pogledate u prilogu sa klupske televizije:

Rikardo Gomeš o Partizanu.
Izvor: YouTube/FK Partizan

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Slaviša

Jadniče jadni to govoriš zato što u zvezdi nebo bio ni među 22.Možda bi imao mjesta u Grafičaru.Vjerovatno si i sam toga svjestan pa tako govoriš

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC