• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MILAN "LOLA" SMILJANIĆ U OFK BEOGRADU: Ponovo u istom klubu sa Stefanom Babovićem!

Autor Dragan Šutvić

Doskorašnji vezista Partizana seli se na Karaburmu.

 milan smiljanić u ofk beogradu Izvor: MN PRESS

Dugogodišnji vezista Partizana Milan Lola Smiljanić (36) preći će u OFK Beograd, objavio je "Mozzart sport". On će se pridružiti timu Sima Krunića i kao najzvučnije ime pomoći posrnulom velikanu da se vrati iz Srpske lige, u kojoj igra od 2017. godine.

Smiljanić će u OFK Beogradu ponovo sarađivati sa bivšim saigračem iz Partizana, Stefanom Babovićem (36), koji je od ove zime potpredsjednik kluba, zajedno sa Kostadinom Terzićem, sinom generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića. Babović je svojevremeno i igrao za OFK, od 2006. do 2008 godine.

Smiljanić će se ovako vratiti u srpski fudbal pola godine nakon što je otišao iz Partizana u Mornar iz Bara. Za taj tim odigrao je 18 utakmica, a u OFK Beograd dolazi nakon što se rastao sa Crnogorcima. Plan OFK Beograda je da se pojača do kraja prelaznog roka.

"Cilj je da imamo dobar tim, doveli smo još sedam-osam pojačanja, a do kraja prelaznog roka dovešćemo još tri-četiri krucijalna pojačanja", rekao je Terzić na prozivci ekipe na Karaburmi.

OFK Beograd je u subotu objavio da su ekipu pojačali Marko Stojanović, ofanzivni vezista iz omladinskog pogona Crvene zvezde i Saša Avramovski, bivši đak OFK Beograda koji je takođe bio u školi Crvene zvezde, a zatim je igrao za filijalu crveno-bijelih Grafičar. OFK Beograd je poslije 15 odigranih kola peti na tabeli Srpske lige grupa Beograd, sa osam bodova zaostatka za liderom - Zvezdarom.ž

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC