• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši igrač Junajteda napravio skandal - potukao se u restoranu! Policija intervenisala, kamere sve snimile!

Autor Dragan Šutvić

Maruan Felaini je sa svojim bratom bio dio tuče u Belgiji.

 felaini se potukao u restoranu  Izvor: Profimedia/Matt McNulty/Sportimage

Maruan Felaini (35) napravio je skandal - potukao se u jednom restoranu u Belgiji! Prema pisanju tamošnjih medija bivši fudbaler Mančester junajteda je zajedno sa bratom učestvovao u tuči sa još dva čovjeka. Intervenisala je i policija i istraga povodom svega toga hitno je pokrenuta.

Prve informacije kažu da je do tuče došlo u restoranu "Lili" koji se nalazi u Briselu i da se sve dogodilo oko jedan čas poslije ponoći. Nije poznato tačno šta je bio razlog koji je doveo do tuče, ali su policajci morali da razdvajaju "zaraćene" strane i da napišu izvještaj. Maruan i njegov brat, kao i dvojica ljudi sa kojima su se tukli tvrde da su ovi drugi krivi i da su oni započeli sve.

"Dobili smo poziv o tuči u tom restoranu i odmah smo poslali jedinicu na lice mjesta, čim su stigli, razdvojili su ih. Učestvovalo je četvoro ljuti, među kojima su bili i braća Felaini. Napravljen je zvanični izvještaj, istraga je pokrenuta i na osnovu kamera koje postoje pokušaćemo da utvrdimo šta se tačno dogodilo i ko je sve bio umiješan. Obje strane tvrde da su napadnute", rekla je Ilsa Van de Ker iz briselske policije.

Inače, Maruan Felaini trenutno igra za kineski Šandong i došao je kući na odmor. U kineskom prvenstvu trenutno je pauza, pa je to iskoristio da posjeti domovinu. On je karijeru započeo u Standardu iz Liježa, pa je potom došao u Premijer ligu gdje je igrao prvo za Everton pet sezona, a onda je u Mančester junajtedu proveo šest, 2019. je otišao u Kinu. Za reprezentaciju Belgije odigrao je 87 mečeva i povukao se iz nacionalnog tima 2018. godine poslije Mundijala u Rusiji.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC