• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OTIŠAO NA NEDJELJU MODE, BRIGA GA ZA BAJERN: Haos u Bajernu - "Braco" očitao lekciju zvijezdi tima!

Autor Haris Krhalić

Dok je trener Julijan Nagelsman branio Serža Gnabrija, sportski direktor Hasan Salihamidžić ga je javno napao i to govor o neslozi unutar Bajerna.

 Serž Gnabri nedjelja mode Pariz Izvor: Instagram/sergegnabry/Screenshot

Bajern je samo zahvaljujući golčini Džošue Kimiha u 90. minutu uspio da dođe do boda protiv Kelna (1:1), a čini se da osnova problema leži u odnosima unutar svlačionice. Julijan Nagelsman nema autoritet i zato ga je već dugo "drukao" trener golmana Toni Tapalović, zbog čega je dobio i otkaz, a čini se da su mu poslušnost otkazali i fudbaleri pošto je Serž Gnabri neshvatljivim potezom narušio trenerski integritet.

Gnabri je dva dana uoči utakmice odlučio da otputuje u Pariz zbog nedjelje mode, a iako je Nagelsman javno rekao da "slobodno vrijeme može da koristi kako hoće", sportski direktor Hasan Salihamidžić je osuo drvlje i kamenje na fudbalera. i to dovoljno govori o neslozi unutar samog kluba.

"To je tačno ono što ne volim. Potpuno amaterski postupak! To je ono što Bajern nije, kada imaš slobodan dan - dobio si ga da bi mogao da se odmoriš i da bi neki drugi dan mogao da daš maksimum. Moraćemo da pričamo o onome što se dogodilo", najavio je Salihamidžić za "Kiker" ozbiljan razgovor sa fudbalerom koji je uprkos javnom poniženju kluba bio i starter na meču protiv Kelna, ali je bio među slabijim akterima.

Gnabri je inače veliki ljubitelj mode, koja postaje opsesija sve većeg broja fudbalera, tako da ni po koju cijenu nije želio da propusti modni događaj u Parizu. Ove sezone u dresu Bajerna ima deset golova i 11 asistencija.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC