• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije realno da će u Partizan - to izričito nije htio! Petrić: Rekao sam mu da mogu da hendlujem sve oko njega...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Bivši vezista Partizana neće ove zime pojačati crno-bijele, potvrdio je trener.

 Miloš Jojić neće potpisati za Partizan Izvor: MN PRESS

Bivši vezista Partizana Miloš Jojić (30) prošao je pripreme sa crno-bijelima ove zime, ali neće se vratiti u Humsku. Iako je nastupio u jednoj test-utakmici, iskusni fudbaler nastaviće karijeru u drugom timu, potvrdio je trener crno-bijelih Gordan Petrić.

"Joja (Miloš Jojić, prim.aut.) je bio na Teleoptiku, trenirao je sa nama, htio sam da potpiše za nas. U tom momentu smo imali problem sa vezistima. On je tada bio izričit da neće da nastavi saradnju sa Partizanom iz njemu znanih razloga. Ja sam rekao da sve to oko njega mogu da hendlujem, u smislu nekog njegovog eventualnog problema sa navijačima ili nečeg te vrste", rekao je šef struke Partizana.

"Sada nije realno da potpiše, iako je on kvalitetan igrač i uklopio bi se u svlačionicu i način igre u narednom periodu. On je pokazao da je pravi profesionalac. Naći će klub u narednih par dana i ja mu želim puno sreće", dodao je on.

Jojić je igrao za Partizan u dva mandata - prvi put kada se probio u prvi tim kao đak crno-bijelih i nakon gola za titulu otišao u Borusiju Dortmund 2014, a drugi put je zadužio crno-bijelo 2020, pod vođstvom Aleksandra Stanojevića. Drugog povratka, bar za sada, neće biti.

Da li će crno-bijeli dovoditi još igrača?

"Ne interesuju me igrači samo da bi došli, već samo onaj koji će napraviti ozbiljnu razliku u odnosu na igrače koje več imamo. Dakle, ne isti kvalitet ili sličan, već veći. Rekao sam da bi bilo dobro da Haziza dođe, on je kvalitetan. Možda bih time i duplirao igrače na toj poziciji, ali on je igrač za naredne dvije-tri godine. Samo kvalitet nam je potreban, neko ko je mnogo bolji od trenutnih. Ili neko ko će u narednom periodu biti bitan, ne mora da igra sada. Imam igrače sa kojima mogu da izguram do juna sve. Ponavljam, volio bih da imam mnogo dobre igrače, ali neću da dovodim slične kao što ih imam. Već da bude mnogo, mnogo bolji. To je moj stav, ali uvijek ima neko iznad mene."

Prema trenutnom rasporedu, Partizan će prvi meč u nastavku Superlige odigrati u nedjelju protiv Napretka od 14.30.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC