• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Bajernu: Nojer stao uz otpuštenog trenera - "Sramotno je da se ovako završi!"

Autor Dragan Šutvić

Manuel Nojer je stao u njegovu odbranu i sada mu prijeti kazna.

 nojeru prijeti kazna u bajernu Izvor: Profimedia

Jedan od najboljih golmana svih vremena Manuel Nojer slomio je nogu tokom zimovanja krajem godine i jedva izvukao živu glavu, a zbog toga su u Minhenu i te kako ljuti. Morali su da dovedu novog golmana Jana Zomera koji će ga mijenjati do kraja sezone (ko zna šta će biti ubuduće), dok su odlučili da "sklone" i trenera golmana Tonija Tapalovića sa kojim je Nojer bio u prijateljskim odnosima i to koristio da dobije informacije iz svlačionice.

To su u Bajernu shvatili poslije višemjesečne istrage i dali otkaz Tapaloviću, a to je izuzetno pogodilo Nojera koji je u jednom intervjuu stao na stranu Hrvata i sada mu zbog toga prijeti kazna.

"Za mene je to bio kao završni udarac. Znate onaj udarac u boksu kada već ležite na podu? Osjećao sam se kao da mi je neko iščupao srce iz grudi. To je najbrutalnija stvar u mojoj karijeri... Plakao sam cijeli dan, sve dok nisam zaspao. Sramotno je da naš odnos mora ovako da se završi", rekao je Manuel Nojer za "Atletik" i zbog ovih riječi upalili su se alarmi u Bajernu jer se još jedan fudbaler oglušio na odluku rukovodstva.

Svi odreda - Oliver Kan, Hasan Salihamidžić i Julijan Nagelsman - bili su šokirani kada su vidjeli šta je Nojer rekao u intervjuu koji nije odobrio Bajern, tako da će zbog toga "udariti" kapitena po džepu.

"Ono što je Nojer rekao javno poslije Tonijevog otkaza, u tom intervjuu, nisu stvari koje treba da radi jedan igrač Bajerna. Njegova izjava nije došla u dobrom trenutku zbog veoma važnih utakmica koje nas čekaju. On je povrijeđen zbog prijatelja, ali neke stvari se u tim situacijama ne govore javno. Intervju koji je Nojer dao je najbolji pokazatelj kako jedan kapiten Bajerna ne treba i ne smije da reaguje. To ne prikazuje prave vrijednosti našeg kluba i igrača", kazao je direktor Oliver Kan i na taj način pokušao da smiri strasti u javnosti poslije otkaza treneru golmana.

Tapalović je inače sarađivao sa Nojerom od njegovog dolaska iz Šalkea 2011. godine, a njih dvojica su čak zajedno ljetovali u Hrvatskoj.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC