• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NISAM JA NIKOGA PROZIVAO! Salihamidžić se NALJUTIO na voditeljku, upao u riječ Švajniju: Vi novinari...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Hasan Salihamidžić i Serž Gnabri nisu u najboljim odnosima u posljednje vrijeme i to se vidi.

 Hasan Salihamidžić o odlasku Serža Gnabrija na nedjelju mode u Pariz Izvor: Twitter/FCBayernGER/printscreen

Sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić gotovo svakodnevno govori za njemačke medije, tako da je bio gost i televizijskog program uoči meča Bajerna i Majnca (4:0) u Kupu Njemačke. Naravno, glavna tema je prelazni rok, ali i Serž Gnabri koji je prethodne sedmice i te kako iznervirao "Bracu" zbog odlaska na nedjelju mode u Pariz uoči obaveza sa minhenskim klubom u Bundesligi.

Tom prilikom je Salihamidžić "naribao" Gnabrija, dok mu trener Julijan Nagelsman ništa nije zamjerio, tako da je voditeljka postavila tom prilikom neugodno pitanje bivšem kapitenu Bajerna Bastijanu Švajnštajgeru. Prije nego što je odgovorio kako bi se on lično osjećao da je njega sportski direktor javno kritikovao, umiješao se Salihamidžić.

"Samo sekund, samo sekund... Nikoga nisam prozivao, razgovarali smo. Gnabri je prihvatio kritiku i potom se izvinio. Na vama novinarima je da napravite veliku stvar od toga. Nema ništa sporno između mene i Gnabrija. Pričali smo o tome kao muškarci, to je ono što tražimo", pokušao je da "olabavi" situaciju Hasan Salihamidžić, dok je i Švajnštajgeru bilo neprijatno što je umiješan u čitavu dramu u Bajernu.

Iako je Nagelsman bio "sasvim okej" sa tim što je Gnabri na slobodan dan išao u Pariz da gleda modnu reviju, jedan od najplaćenijih igrača Bajerna nije bio u sastavu za meč protiv Majnca. Ušao je tek deset minuta do kraja kada su već Čupo-Moting, Musijala i Sane riješili pitanje pobjednika, da bi se u 83. u strijelce upisao i Dejvis.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC