• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GVARDIOLA OTJERAO JEDNOG OD NAJBOLJIH USRED SEZONE: Pobjesnio zbog forme, dao ga na pozajmicu!

Autor Haris Krhalić

Žoao Kanselo je jedan od najboljih igrača Sitija kada je u formi, ali već dugo nije i Gvardiola to ne želi više da trpi u Mančester sitiju.

 Žoao Kanselo ide u Bajern Izvor: Profimedia

Prelazni rok ulazi u poslednjih 48 sati u većini evropskih liga, a danas smo dobili verovatno najneočekivaniji transfer - portugalski defanzivac Žoao Kanselo ide u Bajern. Gvardiola je pristao da ga pozajmi do kraja sezone i potom će minhenski klub imati priliku da otkupi fudbalera za 70 miliona evra, što je velika suma za Nijemce, pošto dobro znamo da Hasan Salihamidžić voli da "uštedi dinar" kad god može.

Ono što iznenađuje je što se Gvardiola tako lako odrekao Kansela usred šampionske trke sa Arsenalom, međutim već neko vrijeme je očigledno da njih dvojica "nisu na istim talasnim dužinama" i da zato sve manje igra.

Kanselo je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača Mančester sitija, potpuno je razumio šta Gvardiola traži od njega i bio je ispomoć po lijevoj i desnoj strani, kao i u sredini terena, međutim ove godine igra daleko ispod tog nivoa. Zbog toga je recimo na desnom beku postao tek treći izbor - iza Rika Luisa i Kajla Vokera - dok ga nema ni lijevo gdje sve češće gledamo Nejtana Akea, mada ni Holanđanin ne briljira na neprirodnoj poziciji.

Zbog očiglednog pada u formi, Kanselo je na 17 mečeva Premijer lige upisao samo 1.278 minuta, odnosno ima manje od 2.000 u svim takmičenjima. "Vratio" je sa dva gola i pet asistencija, a u Bajern dolazi da reši krizu na desnom beku gdje su se povrijedili Mazraui i Pavar.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC