• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbi otišli u Mančester kao talenti, sad se slikaju za Instagram! Mnogi su ih zaboravili - javili su se sa meča!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Slobodan Tedić i Filip Stevanović potpisali su za Mančester siti, ali nisu zaigrali za klub.

 Slobodan Tedić i Filip Stevanović potpisali za Mančester siti i ne igraju Izvor: Instagram/filip10/tedic_9/screenshot

Slobodan Tedić (22) i Filip Stevanović (20) su sa epitetima supertalentovanih igrača potpisali za Mančester siti. Prvi je otišao iz Čukaričkog, drugi iz Partizana, ali ni jedan ni drugi nisu upisali ni minut za tim Pepa Gvardiole. Uglavnom su se "šetali" po pozajmicama, a sada su bili na "Etihadu", u ulozi navijača.

Dvojica srpskih igrača gledali su spektakl na meču Sitija i Totenhema i veliki preokret domaćina koji je od 0:2 došao do pobjede i tri boda (4:2). Pohvalili su se potom na Instagramu. "Kakva utakmica", napisao je Filip, dok je Slobodan napisao "Lijepo veče u Mančesteru". Mogli su da uživaju u zanimljivoj utakmici...

Tedić je poslije potpisa za "građane" bio na pozajmici u holandskom Zvoleu, a sada je u redovima Barnslija koji se takmiči u trećoj ligi Engleske, treba dodati i da je imao ozbiljne zdravstvene probleme i da su mu predviđali kraj karijere. Filip je bio na pozajmici u holandskom Herenvenu, a sada je u portugalskoj Santa Klari. Teško da će i jedan i drugi dobiti šansu u prvom timu engleskog velikana.

Podsjećanja radi, isti put kao oni imali su braća Luka i Ivan Ilić koji su otišli iz Crvene zvezde, a skoro je iz lučanske Mladosti u Siti otišao i Đorđe Gordić koji je odmah proslijeđen u belgijski Lomel. Od njih je samo Ivan Ilić napravio veliki pomak u karijeri, igra standardno u Veroni, debitovao je za seniorsku reprezentaciju Srbije i mnogi klubovi zainteresovani su za njega. Njegov brat Luka došao je na pozajmicu u TSC iz Bačke Topole kao igrač francuske Troe.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC