• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UHAPSITE KAZEMIRA, PA NIJE OVO UFC! Skandal Brazilca u Premijer ligi - bivši igrač traži ZATVOR zbog davljenja! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Brazilski fudbaler izgubio živce u finišu susreta, ali je zatvor ipak prevelika kazna.

 agbonlahor kaže da kazemiro mora da bude uhapšen  Izvor: Profimedia

Meč Premijer lige između Mančester junajteda i Kristal Palasa (2:1) glavna je tema engleskih medija i dan nakon što se odigrao. Brazilski fudbaler Kazemiro napravio je veliku glupost u drugom poluvremenu susreta, kada je sa obje ruke davio protivničkog fudbalera Vila Hjuza i za to tek nakon intervencije VAR tehnologije dobio direktan crveni karton.

Po riječima nekadašnjeg fudbalera Gabrijela Agbonlahora, to nije dovoljno. Igrač Mančester junajteda trebalo je da bude uhapšen odmah nakon utakmice zbog onoga što je uradio na terenu stadiona "Old Traford", tvrdi Agbonlahor!

"Kazemiro je mislio da je on Bruk Lesnar i da je ovo UFC. Zbog načina na koji je davio Vila Hjuza treba da bude uhapšen. Znate, postoje djeca koja su gledala tu utakmicu ili će vidjeti snimak kasnije i oni mogu da vide kako Kazemiro davi protivnika. Ovo nije hokej na ledu u SAD, gdje se igrači potuku u toku utakmice. Ovo je fudbal, to ne želimo da gledamo. Mančester junajted mora da kazni svog igrača", izjavio je nekadašnji igrač Aston Vile i reprezentativac Engleske. Pogledajte potez Kazemira:

Inače, potez nekadašnjeg fudbalera Real Madrida lako je mogao da prođe i bez sankcija. Glavni arbitar meča nije vidio ovu situaciju, pa je tek nakon poziva iz VAR sobe, uz konsultaciju sa tehnologijom, isključio borbenog veznog igrača. Sada Brazilca čeka nešto duža kazna, a on je zbog nagomilanih žutih kartona već propustio prvenstveni meč protiv Arsenala u kojem je tim iz Londona stigao do pobjede (3:2).

Nema sumnje da će njegov izostanak biti veliki hendikep za Mančester junajted, a Kazemiro će vjerovatno propustiti naredna tri meča svog tima. Ostaje da se vidi da li će engleski velikan odlučiti da se žali i pokuša da umanji kaznu svog fudbalera, jednog od najbitnijih igrača tima ove sezone.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC