• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poljubi grb, prestani da plačeš! Žestoko poniženje za Brazilca iz Reala, cijeli klub ga ismijavao! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Majorka pamti Vinisijusa i ne prašta mu.

 Igrači Majorke ismijavali Vinisijusa juniora Izvor: Reddit

Nastavio se rat Vinisijusa i Majorke! Sve je počelo prethodne sezone kada se Brazilac žalio da mu je jedan fudbaler Majorke rekao da je "majmun", a potom je kapiten ostvrskog tima Antonio Raljo svim silama napao Brazilca!

"Vinisijusa predstavljaju kao da on nikada ne provocira i ne vrijeđa protivnike tokom utakmice. Kada mu neko to kaže u lice i nazove ga provokatorom on onda koristi džokera i igra na kartu rasizma. Lično nemam ništa protiv toga što pleše kada postigne gol, nije prvi koji je to uradio. Ali, ne treba da provocira i vrijeđa protivnike tokom meča, a onda da izigrava žrtvu i svaki put govori o rasizmu kada ga neko kritikuje", rekao je on.

Sada je Predrag Rajković zaustavio sve napade Reala, a autogol Naća Fernandeza je bio dovoljan za pobjedu Majorke 1:0, a cijeli meč je protekao u napadima na Vinisijusa! Prvo mu je kapiten Raljo prišao i tjerao ga da poljubi grb Majorke, a onda je defanzivac Pablo Mafeo došao do Vinisijusa i rugao mu se! Pogledajte te detalje:

Pokazivao mu je da stalno plače i da se žali se kod sudija, skakutao je oko njega i pokazivao mu da obriše suze! To nije bilo sve, pošto su i navijači Majorke dobro zapamtili ponašanje Vinisijusa i njegove provokacije. 

Navijači su ga na meču dočekali tako što su mu dovikivali da je "lajavi idiot", a zatim su skandirali ime svog kapitena Antonija Ralja! Pogledajte i video provokacija za Vinisijusa:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC