• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovaj tekst sve govori: "Luka Jović je NAJGORI fudbaler Fiorentine!"

Autor Dragan Šutvić

Španski novinar Viktor Gomez detaljno je analizirao igre Luke Jovića u Fiorentini i nije imao lijepe riječi za napadača Srbije.

 luka jović najgori igrač fiorentine  Izvor: Profimedia/Independent Photo Agency/Alamy Live News

Španski "As" nije štedio Luku Jovića dok je igrao za Real Madrid, a i sada ga prati. Novinar Viktor Gomez napisao je jako kritičan tekst o srspkom napadaču pod naslovom "Luka Jović, najgori igrač Fiorentine". 

Jović ove sezone ne uspijeva nikako da postiže golove i u Seriji A je uspio da postigne tek tri gola, a za igrača koga je Real Madrid platio 63.000.000 evra to je zaista premalo. U Realu je dao samo tri gola, ali ni u Seriji A ne blista, mada mnogi smatraju da će ipak tu spasiti karijeru.

"Srbin se nije adaptirao na Firenci i nastavlja da bude najmanje koristan u timu. U Madidu su se nadali da će povratiti dio ulaganja kroz naredni transfer Jovića, ali njegove igre ne pomažu tome. Došao je sa idejom da bude najbolja verzija sebe u julu, a sedam mjeseci kasnije apsolutno nije ispunio ničija očekivanja", navodi Viktor Gomez u svom tekstu.

Iako u svim takmičenjima ima osam postignutih golova, on je prema statističkim podacima najgori fudbaler tima iz Firence i zbog toga su već sada htjeli da ga prodaju.

"Jović je u Firenci bio pod pritiskom da zamijeni Vahovića, a nije uspio ni izbliza da zaigra kao sadašnji napadač Juventusa. Zbog njegove plate od 3.000.000 evra i zbog upitnih nastupa Fiorentina je razmišljala da ga proda zimus. Kada se pogleda napredna statistika i podaci vještačke inteligencije Jović je igrao Fiorentine koji najmanje donosi na terenu", ističe se u tekstu "Asa".

Sada, navodi se u tekstu, Jović prema zvaničnim podacima vrijedi svega 13.000.000 evra, čak 50.000.000 manje od onoga koliko ga je Real Madrid platio.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Lijenština neviđena, ufurana

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC