• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Moldaviji - ugrožen državni poredak, Partizan stopiran: Isplivao dokument, Srbima zabranjeno da uđu u zemlju!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Partizanovi navijači su stopirani, a Partizan je u čudnoj poziciji i sada čeka da vidi da li će se utakmica sa Šerifom uopše odigrati.

 Partizan ne može u Moldaviju jer je ugrožen državni poredak Izvor: MN PRESS

Veliko je pitanje kako će i da li će se odigrati meč Partizana sa Šerifom u Ligi konferencija. Prvo je navijačima Partizana zabranjeno da uđu u zemlju, potom je zatvoren vazdušni prostor nad ovom državom, a sada je u javnost procurio i zvanični dokument u kome se govori o Partizanu i njegovim navijačima.

U njemu se navodi da je Fudbalski savez Moldavije nakon konsultacija sa službama bezbjednosti zbog postojećih pretnji državnom poretku riješio da ne dozvoli ulazak srpskih navijača u zemlju.

"Ovim povodom moramo da vas obavijestimo da je Fudbalski savez Moldavije dobio pismo bezbjedonosnih i obavještajnih struktura Moldovija i agencija zaduženih za bezbjednost države. Prema njihovim informacijama, koje navodimo u ovom pismu, postoji opasnost od ugrožavanja državnog poretka Republike Moldavije i kako bismo ovo izbjegli bezbjedonosne službe traže da se meč Šerifa i Partizana igra iza zatvorenih vrata", navodi se u ovom dokumentu. 

U pismu se traži da se prvo obavijesti Partizan o ovoj odluci, što je i urađeno, nakon ćega se oglasio i klub iz Humske. Takođe se zahtijeva da se pronađe najbolje rješenje kada su u pitanju gostujući navijači sa kupljenim kartama, a FS Moldavije je takođe zatražio kompletan spisak delegacije FK Partizan koja je trebalo da stigne u Moldaviju. Na kraju kao posljednja stavka zatraženo je najozbiljnije moguće obezbjeđivanje bezbjednosti na toj utakmici.

Navijači neće moći da uđu u Moldaviju, ali sada je veliko pitanje da li će sam Partizan otputovati na meč. Vazdušni prostor iznad Moldavije je zatvoren i sada se čekaju odluke kako države, tako i UEFA povodom ovog susreta.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Garant saznala evropska supersila da su ruski kramponi na kopačkama

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC