• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA I PARTIZAN SE NIKAD NEĆE DOGOVORITI! Petrić o najvećoj drami u srpskom fudbalu: "Može i njima da se desi..."

Autor Haris Krhalić

Trener crno-bijelih istakao svoje mišljenje o situaciji o kojoj priča fudbalska Srbija.

 Gordan Petrić o Zvezdi Izvor: MN PRESS

Vječiti derbi koji treba da se odigra početkom marta već danima zadaje mnogo glavobolje fudbalskim radnicima u Srbiji. Tokom jučerašnjeg dana saopšten je novi termin u kojem će se igrati meč, a zatim su se saopštenjima oglašavali prvo Partizan, pa Crvena zvezda. Sada je na tu temu govorio i Gordan Petrić, trener crno-bijelih.

On je na konferenciji pred utakmicu sa Spartakom iz Subotice kratko prokomentarisao situaciju u kojoj se nalaze dva najveća srpska kluba. Nakon što je stigla reakcija iz Zajednice Superligaša, Petrić je iznio svoje viđenje situacije i zaključio da se Zvezda i Partizan nikada neće dogovoriti oko termina!

"Ne znam pravilnik, ali ono što mogu da vidim jeste da su se dva kluba javila. Ako Zvezda i Partizan odlučuju nikad se neće dogovoriti. To je tragedija, da dva kluba ne mogu da se dogovore oko jednog trenima. Ako Zajednica odlučuje, onda treba da kažu i gotovo. Nama znači jedan dan duže odmora, to je normalno, da se odmore. Ali to će možda da se desi Zvezdi sljedeće godine. Ja ako budem sljedeće godine i ako se slično desi, ja bih rekao da izađemo u susret ekipi koja je imala manje odmora", rekao je trener Partizana.

Šef stručnog štaba crno-bijelih istakao je da će Partizan igrati u bilo kojem terminu utvrđenom po pravilniku, bez obzira koliko vremena za odmor budu imali prije te utakmice. 

"Ako ide u krug, nikad se Zvezda i Partizan neće dogovoriti. Ako već ne mogu, onda ima pravilnik i zna se šta slijedi poslije toga Ako treba da igramo u srijedu, igraćemo. Ako treba u četvrtak, igraćemo. Moramo da izađemo. Sad, da ne ide da jedni drugima ne daju. Slično je bilo u Kruševcu, ko odlučuje, sudija ili neko tamo. Ako sudija odlučuje, onda nema šta da se čeka", zaključio je Petrić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC