• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda odgovorila Partizanu - "Mi nismo saglasni sa promjenom": Novo saopštenje o vječitom derbiju!

Autor Dragan Šutvić

Aktuelni lider Superlige obratio se javnosti nakon što su se pojavile različite informacije o terminu vječitog derbija.

 crvena zvezda se oglasila o vječitom derbiju  Izvor: MN PRESS

Nastavlja se rat saopštenjima u srpskom fudbalu! Drugi derbi u Superlige ove sezone treba da se odigra u vanrednom 24. kolu, a čini se da ima mnogo problema oko tačnog termina utakmice. Prvo smo saznali da će se utakmica igrati u četvrtak 2. marta, zatim da je termin promijenjen za dan ranije, a onda su se oglasili i klubovi. 

U ime Partizana saopštenje je potpisao direktor Miloš Vazura, a Crvena zvezda je ekspresno reagovala i uzvratila kratkim saopštenjem. Po riječima crveno-bijelih, termin je određen još ranije i oni nisu dali saglasnost za promjenu datuma kojeg će se igrati utakmica. Saopštenje prenosimo u cjelosti:

"Na osnovu godišnjeg rasporeda kalendara takmičenja FSS 24. kolo Superlige Srbije je zakazano za 1. mart. Termin redovnog kola prema godišnjem rasporedu i javnim podacima objavljenim od strane Superlige i FSS je 1. mart. Za eventualno pomjeranje termina meča je neophodna saglasnost oba tima. Crvena zvezda nije saglasna sa eventualnom izmjenom termina utakmice prije svega zbog činjenice da su karte već puštene u prodaju prema definisanom terminu, da se očekuje veliki broj navijača iz inostranstva koji su već bukirali letove i hotele, kao i da će brojni Zvezdini navijači dan posijle derbija biti na utakmici Evrolige u košarci koju Crvena zvezda igra u Minhenu. U fudbalu je praksa da se utakmice igraju na svaka tri dana, što je uostalom bio slučaj mnogo puta i sa našim klubom. Svako drugo tumačenje je zamjena teza i netačno informisanje javnosti", navodi aktuelni šampion.

Podsjećamo, meč koji se igra u okviru 24. kola Superlige je drugi ovosezonski meč najvećih srpskih klubova. Do kraja sezone ćemo pored njega imati još jedan derbi, u plej-ofu Superlige, nakon što se tabela elitnog ranga podijeli na dva dijela.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC