• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MORAMO DA SE ZAPITAMO ZA NEKE STVARI! Partizanov kapiten digao glas: Nosimo ovaj dres...

Autor Haris Krhalić

Slobodanu Uroševiću veoma teško pao poraz od Šerifa. Otkrio je šta je rekao ekipi.

 Slobodan Urošević nakon poraza od Šerifa Izvor: MN PRESS

Težak poraz Partizana od Šerifa i eliminacija iz Evrope veoma teško su pali Slobodanu Uroševiću (28), kapitenu i lideru ekipe iz Humske. Govoreći na konferenciji za novinare, otvoreno je rekao nešto "škripi" i da bi igrači crno-bijelih trebalo da budu svjesni odgovornosti i na terenu i prema grbu koji nose.

"Mislim da kao igrači moramo da se zapitamo za neke stvari. Nosimo ovaj dres i moramo u svakom trenutku da odgovorimo kako treba. Jesmo željeli i poslije tog gola, ali nešto nam je nedostajalo i mislim da nismo imali to što je potrebno da preokrenemo utakmicu u našu korist", izjavio je on.

Nakon što je Partizan primio gol pred poluvrijeme za preokret Šerifa na 1:2 i za izjednačenje u dvomeču, lijevi bek crno-bijelih održao je govor ekipi, vjerovao da može da se trgne. Međutim... "Rekao sam i u svlačionici da sam vidio da nešto možemo da uradimo, ali opet, reakcija nam nije bila dobra", vidno utučen rekao je Urošević pred novinarima.

Taj gol Senegalca Muhameda Diopa (22) za 1:2 bio je pretežak udarac za crno-bijele.

"Mislim da nas je poremetio gol u posljednjem minutu prvog poluvremena. To jednostavno ne može da se desi. Penal na svakoj utakmici može da se dogodi, ali moramo da budemo koncentrisaniji, da se zna ko šta radi u kojim trenucima. Da ako već ne možemo da ugrozimo protivnika, onda moramo da se odbranimo i da se završi poluvrijeme".

Upitan za kiks-golove, Urošević je ukazao na to da je koncentracija bila problem. "Ovo su evropske utakmice i odlučuju detalji. Nismo bili skoncentrisani, nismo uradili šta je bilo potrebno, primili smo jeftino golove, ponavlja nam se već ne znam koji put da iz naših grešaka primamo golove... Kad na ovakvoj utakmici primimo tri gola na našem stadionu, to ne može da donese ništa dobro i ne možemo da se vratimo. Okrećemo se sljedećoj utakmici, mora da se ovo zaboravi i da se ide dalje".

Naredni meč Partizan će odigrati u nedjelju protiv Radničkog 1923 na svom terenu, a onda će se spremati za gostovanje Crvenoj zvezdi u 169. "vječitom" derbiju koji će biti odigran u petak.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC