• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA NAM DALA DVA GOLA IZ DVA ŠUTA! Trener TSC "pecnuo" šampiona, a Milojević kaže: Jedna od slabijih partija!

Autor Haris Krhalić

O meču u Bačkoj Topoli koji je trajao skoro tri sata govorili su Miloš Milojević i Žarko Lazetić.

 miloš milojević Izvor: TV Arena sport/screenshot

Crvena zvezda je savladala TSC 2:1 (1:0) i otišla na čak 19 bodova prednosti ispred Partizana, međutim ne može se reći da je šampion Srbije briljirao na gostovanju u Bačkoj Topoli. Možda je na "rastrzanu" igru uticalo i kašnjenje meča zbog problema sa električnom energijom, pa tako ni Miloš Milojević nije bio zadovoljan izdanjem svojih momaka koji su dosta problema imali krajem prvog, ali i drugog poluvremena kada je TSC jurio bod.

"Ne, nisam zadovoljan, naravno... Ovo nam je fudbalski gledano jedna od slabijih partija. Imali smo možda tri dobra kratka perioda. Nismo bili na energetskom i psihološkom nivou, protivnik je ovdje dominirao, a mi moramo bolje", rekao je Milojević i dodao čime je zadovoljan.

"Kultura pobjeda je bitna, nekad igrate bolje, nekad gore, ali tri boda su tri boda na teškom gostovanju i sa time možemo da idemo dalje i da radimo", naglasio je trener Crvene zvezde čijem timu je pobjedu donio Aleksandar Pešić sa dva gola, prvo u 20. i 46. minutu, kada je iskoristio kikseve odbrane domaćeg tima, posebno kod pogotka za 2:0 kada ih je "uhvatio" na spavanju.

Izvor: TV Arena sport/screenshot

Upravo to je bila i jedina zamjerka Žarka Lazetića poslije utakmice, pošto vjeruje da je njegova ekipa bila bolja i da je zaslužila više od praznih ruku protiv Crvene zvezde

"Golovi usmjeravaju utakmicu, ali šta da kažem mojim igračima sem da čestitam. Primili smo dva gola iz dva šuta, a drugi gol nije ni šansa. Mi smo imali dosta šansi i situacija, branili su se u niskoj zoni, ali nešto nam je falilo, vidjećemo šta je to. Slično se dogodilo i protiv Partizana, to je taj njihov kvalitet. Nama ostaje da izvučemo pouke i budemo bolji", zaključio je trener kluba iz Bačke Topole.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC