• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 TSC - Crvena zvezda uživo prenos Arena sport livestream

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili put ka tituli i do sutra imaju 19 bodova više od Partizana.

 TSC - Crvena zvezda uživo prenos Arena sport livestream Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su meč u Bačkoj Topoli bez udarnog tandema Mirko Ivanić - Aleksnadar Katai, ali su i u takvim okolnostima upisali trijumf protiv jednog od najboljih timova lige. Junak ove Zvezdine pobjede bio je Aleksandar Pešić koji je bio dvostruki strijelac - iskoristio je prvu veliku šansu u 20. minutu, a zatim pogodio i poslije samo 50 sekundi u nastavku meča.

Prije toga vidjeli smo mnogo problema, prije svega u organizaciji utakmice. Poslije samo nekoliko minuta pojavili su se problemi sa reflektorima, odnosno dolaskom električne energije do njih. Zbog toga je meč prekinut odmah na početku, a pauza koja je uslijedila potrajala je više od pola sata. Igrači su morali ponovo da se zagrijavaju, pa da nastave tamo gdje su stali prije problema sa trafo stanicom i uključivanja agregata.

TSC je bio bolje spreman za nastavak meča, barem kada je riječ o psihičkog pripremi. Ekipa Žarka Lazetića bila je bolji tim u prvom dijelu meča, ali je Pešić sa dva lucidna poteza donio prednost gostima. U istom ritmu nastavio je i u drugom dijelu meča, a TSC je uspio tek da prepolovi zaostatak u finišu susreta.

21:15

KRAJ - 1:2!

Nakon 165 minuta od početka utakmice, završen je meč TSC-a i Crvene zvezde. Golovima Aleksandra Pešića u prvom i na početku drugog dela susreta gosti su upisali pobedu koju je samo ublažio golčinom mladi Petar Ratkov. Pogledajte detalje sa meča:

21:10

90+3. minut - Katai!

Veliku priliku imao je Aleksnadar Pešić, a nakon odbrane Ilića još bolju je imao Aleksandar Katai koji je šutirao preko gola.

21:07

89. minut - Pešić!

Dobra prilika za Aleksandra Pešića da zabeleži het-trik, ali je Ilić zaustavio njegov udarac.

20:53

75. minut - Promene formacija!

Zvezda se prebacila u sistem sa tri štopera od kojih je jedan Milan Rodić i odmah je kažnjena za neuigranost, dok je TSc nakon gola krenuo ofanzivnije. Žarko Lazetić je na teren poslao Martina Mirčevskog i Stefana Vukića, što znači da će domaćin pokušati da bude ofanzivniji i stigne do izjednačenja.

20:49

70. minut - GOL, Ratkov!

Vraća se domaći tim? Sjajno je pobegao odbrani Petar Ratkov, stvorio sebi idealnu poziciju za udarac nakon asistencije Luke Ilića i zatim razornim pokušajem pogodio mrežu iza Milana Borjana. Lopta se od prečke odbila u gol iza leđa Zvezdinog čuvara mreže.

20:46

69. minut - Izmene u Zvezdi!

Umesto Kange i Mitrovića na terenu su Aleksandar Katai i Irakli Azarov. Biće zanimljivo videti na kojoj poziciji će igrati mladi fudbaler iz Gruzije.

20:39

62. minut - Pomoć Borjanu!

Tokom prethodnih nekoliko desetina sekundi lekarski tim Crvene zvezde ukazivao je pomoć Milanu Borjanu, ali se čini da će iskusni golman moći da nastavi meč.

20:35

Drugi gol Zvezde!

Ovako je Aleksandar Pešić duplirao prednost u Bačkoj Topoli:

Nije bilo potrebno mnogo vremena napadaču crveno-belih.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

20:31

54. minut - Izmena!

U ranoj fazi nastavka Miloš Milojević pravi izmenu i na teren šalje Veljka Nikolića. Igru je napustio Kings Kangva.

20:24

46. minut - GOL, Pešić!

Samo 50 sekundi u nastavku bilo je potrebno Aleksandru Pešiću da postigne drugi gol na današnjem meču. Ovog puta je sa 15 metara uputio veoma precizan udarac i tako savladao Veljka Ilića.

20:23

46. minut - Nastavljamo!

Počinje drugi deo meča u Bačkoj Topoli, a čini se da je sada bolja situacija sa reflektorima. Na početku nastavka oni sijaju jače nego u prvom delu, pa se nadamo da će meč biti završen bez problema.

20:20

Promašaj Milosavljevića!

Ovako je TSc propustio najbolju šansu na meču:

Velika prilika za mladog fudbalera.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

20:15

Gol Zvezde!

Pogledajte pogodak Aleksandra Pešića:

Napadač Crvene zvezde pogodio u Bačkoj Topoli.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

20:08

POLUVREME!

Crvena zvezda ima prednost (1:0) u Bačkoj Topoli, ali je morala baš mnogo da se potrudi kako bi je sačuvala. Nekoliko fantastičnih prilika imao je TSC tokom prvog dela meča koji su obeležili gol Aleksandra Pešića, intervencije Aleksandra Dragovića i Stefana Lekovića, kao i problemi sa električnom energijom koja je izazvala prekid duži od pola sata!

20:05

46. minut - Odbrana Lekovića!

Milan Borjan je istrčao na tridesetak metara i nije otklonio opasnost, pošto je njegovu izbačenu loptu sačekao Aranđel Stojković. Odmah je igrač TSC-a šutirao ka golu, sa nekih 40 metara udaljenosti, ali je Stefan Leković uspeo da se vrati na gol i otkloni opasnost!

20:04

44. minut - Ratkov!

Još jedna velika prilika za TSc! nakon akcije radina šutirao je Ratkov, ali je njegov udarac zaustavio Milan Borjan. Možda je bilo i ofsajda pre kontakta sa loptom snažnog napadača, ali to bi VAR gledao tek da je postignut pogodak.

19:55

36. minut - Dragović čisti!

Iako Crvena zvezda ima prednost, TSC je bolji tim na večerašnjem meču. Aleksandar Dragović je izbacio loptu na samo metar udaljenosti od gola i to pre nego što je napadač Petar Ratkov natrčao na nju i glavom je spakovao u praznu mrežu. U nastavku iste akcije žuti karton dobija i Josip Ćalušić, defanzivac domaćeg tima.

19:48

29. minut - Žuti...

Ređaju se kartoni u Bačkoj Topoli. Opomenut je i Srđan Mijailović koji je prekinuo kontru. Mogao je to da bude veoma opasan napad za TSc.

19:48

Prekid, sa samom startu utakmice

Pogledajte kako je izgledao početak meča u Bačkoj Topoli:

Mnogo problema na početku meča.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

19:47

27. minut - Opet šansa!

Po sličnom principu, uz izvlačenje Đakovca na levu stranu napada, TSC preti Zvezdi. Ovog puta je povratnu loptu odigrao ka Luki Iliću, koji je sa ivice kaznenog prostora šutnuo preko gola.

19:45

25. minut - Kakav promašaj!

Neverovatno je šta ekipa TSC-a nije pretvorila u gol. Fantastično je Ratkov uposlio Đakovca, a njegov centaršut na peteac sačekao je Milosavljević. Imao je ispred sebe poluprazan gol, ali je lopta otišla tik pored stative.

19:39

20. minut - GOL, Pešić!

Crvena zvezda iz prve prave akcije na meču stiže do prednosti, a napadač Pešić maestralnim udarcem spoljnom pogađa mrežu iza leđa Veljka Ilića. Pre toga je Zvezding golgeter iz igre izbacio Aranđela Stojkovića, a zatim i zaštitio loptu od Milana Radina koji je želeo da uđe u duel.

19:34

15. minut - Žuti karton!

Startovao je Milan Radin na Gelora Kangu, a nakon grube reakcije Gabonca na sredini terena - iako je faul dosuđen u njegovu korist, on je zaradio javnu opomenu.

19:28

9. minut - Prvi žuti karton!

Zbog prekršaja nad srđanom Mijailovićem opomenut je Luka Ilić.

19:22

3. minut - Nastavljamo!

Glavni arbitar Miloš Milanović odlučio je da utakmica bude nastavljena tamo gde je stala, pa krećemo od trećeg minuta u Bačkoj Topoli.

19:16

Kad bi se igralo sutra?

Po rečima mkoleginice Jovane Guzijan koja se još jednom uklkjučila sa lica mesta, VAR soba ima signal iz Bačke Topole i tehnologija funkcioniše bez obzira na situaciju na stadionu. Za sada svoj deo posla obavlja i agregat, ali ukoliko on "izda" u toku večeri, meč će biti nastavljen sutra u dnevnom terminu.

19:15

SA LICA MESTA!

"Igrači su na terenu, ponovo se zagrevaju i daće novu šansu ovoj utakmici. Organizatori daju sve od sebe, ali problem je sa reflektorima čim oni počnu da rade na 100 odsto. Svi se nadaju da će utakmica moći da se završi u toku večeri i da neće biti potrebe da se pomeri za sutra. Što se tiče vremenskih prilika u Bačkoj Topoli, ovde je hladnije nego u Beogradu i igračima trenutno nije prijatno. Oni se zagrevaju kako bi dostigli optimalnu temperaturu", rekla je Tatjana Šajković, novinarka Zvezdine klupske televizije.

19:10

Igraće se!

Po informacijama koje stižu iz Bačke Topole, meč će se ipak igrati! Pre nego što se nastavi utakmica koja je za sada potrajala samo nekoliko minuta, igrači TSC-a i Crvene zvezde moraće da se zagreju.

19:05

SITUACIJA U BAČKOJ TOPOLI!

"Poslednja informacija je da predstavnici klubova moraju pismeno da se saglase da će se igrati. Problem je na trafo stanici koja snabdeva stadion, a trenutno je uključen i agregat koji možda neće izdržati do kraja utakmice. Ukoliko se to desi u toku meča, sigurno će se prekinuti i meč će biti nastavljen sutra", rekla je tokom uživo uključenja Jovana Guzijan, novinarka televizije "Arena sport".

18:50

16. minut - Igrači odlaze!

Iako je prošlo više od 15 minuta, tek nekoliko se igrao fudbal. Sudija Milanović dao je signal fudbalerima da odu u svlačionice i za sada se neće igrati utakmica TSC - Crvena zvezda.

Izvor: TV Arena sport/screenshot

18:50

Pogledajte stadion TSC!

Ovako izgleda jedan od najmodernijih stadiona u regionu. Nažalost, danas će se na njemu teško odigrati utakmica, jer postoji problem sa osvetljenjem.

18:44

9. minut - Struja...

Čini se da će meč normalno biti nastavljen. Prekid u Bačkoj Topoli potrajao je nekoliko minuta, a čini se da je problem napravila električna energija. Zbog slabijeg snabdevanja električnom energijom i mraka na stadionu TSC nije moglo da se igra.

18:41

5. minut - Prekid!

Ne igra se u Bačkoj Topoli, glavni arbitar Miloš Milanović dao je signal da se utakmica prekida.

18:35

1. minut - Počinjemo!

Pratimo uživo meč iz Bačke Topole, na kojem snage odmeravaju dva tima iz samog vrha tabele Superlige.

18:20

Prvi put počinje Leković!

Mladi fudbaler Crvene zvezde Stefan Leković prvi put u ovoj sezoni starter je u seniorskom timu Crvene zvezde. On menja Strahinju Erakovića (kartoni) i Nemanju Milunovića (povreda), pa u paru sa Aleksandrom Dragovićem čini štoperski tandem. Leković je 2004. godine, krase ga izuzetna visina (192 cm), a kao jedan od najvećih kvaliteta navodi se iznošenje lopte i počinjanje napada iz poslednje linije.

18:05

Niz rezultata!

Kao što smo rekli, poslednji meč ovih timova završen je nerešnim rezultatom (1:1), a u prošloj sezoni sastali su se čak četiri puta. Crvena zvezda je upisala tri prvenstvene i jednu pobedu u Kupu Srbije, a na svakom od tih susreta postigla je tri ili više golova.

17:50

Službena lica!

Za pravdu će u Bačkoj Topoli biti zaduženi:

  • Glavni sudija: Milanović Miloš
  • Prvi pomoćnik: Šutulović Milan
  • Drugi pomoćnik: Vojnić Stefan
  • Četvrti sudija: Jeknić Stefan
  • Delegat: Nikolić Nenad
  • Kontrolor: Popović Marko
  • VAR: Mitić Milan
  • AVAR: Đuričić Marko
17:35

Rezervisti!

TSC: Filipović, Jorgić, Čolić, Krpić, Krstić, Kuveljić, Milosavić, Mirčevski, Seke, Stanojev, Vukić

Crvena zvezda: Vasiljević, Azarov, Gobeljić, Katai, Mijatović, N. Mituljikić, L. Nikolić, V. Nikolić, Prucev, Rakonjac, Srnić

17:25

SASTAVI!

TSC: V. Ilić - Stojković, Ćalušić, Stojić - Cvetković, Radin, L. Ilić, Petrović - Mirosavljević, Đakovac - Ratkov

Crvnea zvezda: Borjan - Vigo, Dragović, Leković, Rodić - Mijailović, Kanga - Bukari, Kangva, Mitrović - Pešić 

17:10

Golovi!

Prisetite se pogodaka sa prvog meča ova dva tima, a tu su i ostale najbolje šanse na utakmici.

Meč iz jesenjeg dela sezone 2022/23.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

16:55

Fotke!

Ovako je taj meč Crvene zvezde i TSC-a izgledao:

16:40

Prvi meč!

U prvom meču ovih timova, tokom jesenjeg dela prvenstva, na stadionu "Rajko Mitić" podeljeni su bodovi. Na meču koji je početkom septembra igran u Beogradu Saša Jovanović doveo je u prednost ekipu TSC-a, da bi autogol Veljka Ilića u prvom delu susreta postavio konačnih 1:1.

16:25

Dobar dan!

Fudbaleri Crvene zvezde danas gostuju u Bačkoj Topoli, a domaći TSC pokušaće da ostane jedini tim u prvenstvu koji nije izgubio od aktuelnog lidera. Ovaj meč rezultatski je važan i jedne i za druge - Zvezda se bori za titulu i trenutno je ubedljivo prva, dok TSC po svaku cenu želi na treće mesto tabele.

UKRATKO

  • TSC - Crvena zvezda 1:2
  • Derbi 25. kola Superlige
  • Zvezda je ubjedljivo prva
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije