• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VODI ARSENAL KA TITULI, A NE GLEDA FUDBAL! Šok priznanje engleskog fudbalera - "Više volim baštovanstvo"

Autor Haris Krhalić

Rijetki su fudbaleri koji priznaju da ne vole da gledaju fudbal.

 Ben Vajt i baštovanstvo Izvor: Profimedia

Engleski fudbaler Ben Vajt blizu je da sa Arsenalom osvoji titulu u Premijer ligi, iza sebe ima i Svjetsko prvenstvo u Kataru, međutim uopšte ne voli fudbal. U intervjuu za engleski tabloid "The Sun", Vajt je ispričao da uopšte ne gleda fudbal i da bi da nije fudbaler - bio baštovan.

"Vjerovatno bih radio sa svojim ocem da nisam fudbaler. Nekada sam bio baštovan. Posvetio sam se fudbalu, ali ne bi mi bio problem da radim ono što je moj otac radio", kazao je Vajt u posljednjem intervjuu.

Desni bek Arsenala, koji je zapravo štoper, rekao je da mu je taj hobi (baštovanstvo) pomogao da postane elitni sportista pošto smatra da je naučio da se nosi sa pritiskom, odnosno fudbal je shvatao prije svega kao igru. Bavio se od malih nogu, ali nikada nije o tome razmišljao previše ozbiljno, pa tako se ni sada ne sjeti da upali utakmicu na televiziji kada nema obaveze sa Arsenalom.

"Umjesto toga gledam snimke svojih utakmica kako bi mi pomogle da se poboljšam, ali ne bih gledao utakmicu iz zabave. Mislim da mi tata nikada nije rekao: 'Hoćemo li da gledamo utakmicu na TV-u?' On nije zainteresovan za fudbal? Uopšte nije, mislim da ga nisam vidio kako gleda utakmicu", kazao je Vajt koji kaže da je i pored toga "opsjednut" napretkom.

Vajt je jedan od najskupljih engleskih fudbalera svih vremena pošto je u leto 2021. stigao u Arsenal iz Brajtona za 59 miliona evra. Ove sezone je odigrao 26 mečeva u Premijer ligi i postigao jedan gol.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC