• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVO JE SR**E, ŠTO JA NE IGRAM!? Rišarlison napao trenera: Taktika ništa ne valja!

Autor Haris Krhalić

Brazilski napadač Rišarlison je udario na Antonija Kontea zbog male minutaže.

 Rišarlison napao Kontea Izvor: Twitter/FabrizioRomano/printscreen

Totenhem je ispao iz Lige šampiona pošto na svom stadionu nije uspio da stigne Milanov kapital iz prvog meča (1:0), čak su i u opštoj nervozi ostali sa desetoricom na terenu zbog isključenja Kristijana Romera. Ipak, to nisu i jedini problemi koji more Antonija Kontea pošto mu je dio ekipe okrenuo leđa, nezadovoljan malom minutažom u ovoj sezoni jer znamo da se Italijan nekada "kao pijan plota" drži istih 11.

To se nije dopalo Rišarlisonu koji je ljetos stigao iz Evertona za ogroman novac (58 miliona evra). Startni napadač Brazila očekivao je da će veliku ulogu imati i u Totenhemu, ali je realnost da uglavnom ulazi sa klupe, što je bio i slučaj protiv Milana zbog čega je "proključao" pred kamerama.

"Profesionalac sam, radim svakog dana i želim da igram. Nedostaju mi minuti, nedostaje mi da više igram... Ova sezona je potpuno sr**e!", rekao je prilično uzrujani Rišarlison poslije utakmice, a potom se osvrnuo i na to što ga je Konte protiv Vulverhemptona preselio na klupu, da bi mu potom protiv Milana dao priliku tek u završnih dvadesetak minuta, što je bilo nedovoljno.

"Taj potez nisam razumio. Izgledali smo dobro, pobijedili te dvije utakmice (Čelsi i Vest Hem) i odjednom ponovo klupa. Dao mi je pet minuta. Pitao sam zbog čega je tako i nisam dobio odgovor. Juče mi je rečeno da treniram u teretani i ako položim test - igraću protiv Milana. Kad je došlo vrijeme utakmice, ponovo me je ostavio među rezervama. To su stvari koje zaista ne možete da razumijete", naglasio je Rišarlison.

Brazilac dodaje da taktika za meč protiv "rosonera" nije bila dobra jer je timu bio neophodan gol, pa je nadobudno istakao da Totenhem "ne može tako da igra" kako je Antonio Konte zamislio. "Skupo su me platili, a nemam priliku da se dokažem", dodao je Brazilac.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC