• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nenad Lalatović IMA NOVI KLUB U SRBIJI: Suspenzija, otkaz, pa selidba na drugi kraj zemlje - slijedi borba za opstanak!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener brojnih srpskih klubova ima novu avanturu, sada će morati da se bori za opstanak sa ekipom koja je pri samom dnu.

 Nenad Lalatović novi trener Mladost GAT Izvor: MN PRESS

Nenad Lalatović ima novi klub u srpskom fudbalu!

Samo nekoliko dana nakon što je postao zvaničan njegov rastanak sa Radničkim iz Niša, nekadašnji defanzivac našao je novi posao. On će u narednom periodu predvoditi Mladost GAT i tako još jednom raditi u Novom Sadu, gdje je do sada trenirao Proleter i Vojvodinu, u kojoj je radio tokom dva mandata.

Mladost iz novosadskog naselja Satelit tražila je šefa stručnog štaba od rastanka sa Ljubomirom Ristevskim, a glasine o Lalatovićevom preuzimanju tima počele su još prije nekoliko dana. Zapravo, prije meča koji su Mladost i niški Radnički odigrali u Novom Sadu spekulisalo se da će Lalatović ubrzo zamijeniti stranu i preseliti se na sjever Vojvodine, pa ga je klub suspendovao zbog nediscipline i kršenja pravila.

Ekipu je u Novom Sadu predvodio njegov pomoćnik Vidak Bratić, a nakon toga ozvaničeno je da će klub sa Čaira u nastavku sezone predvoditi Dragan Šarac, drugi pomoćnik nekadašnjeg trenera Radničkog. Ostaje da se vidi i koga će Nenad Lalatović povesti za Novi Sad, pošto je očigledno da stručni štab koji je godinama sjajno funkcionisao ne nastavlja zajedničku saradnju.

Uz poršku Bratića i Šarca Nenad Lalatović pravio je najbolje rezultate u karijeri tokom koje je predvodio čak 11 srpskih klubova. Počeo je u ugašenom Sremu iz Sremske Mitrovice, nastavio u novosadskom Proleteru, a zatim radio u Napretku iz Kruševca, Crvenoj zvezdi, Borcu iz Čačka, Vojvodini, Čukaričkom, Radničkom iz Niša, ponovo Vojvodini, Radničkom 1923 iz Kragujevca, ponovo na Čairu i na kraju u Mladosti. U međuvremenu je trenirao Al-Batin iz Saudijske Arabije i banjalučki Borac, a kao šef struke u devet različitih timova Superlige trenutni je rekorder! Vidjećemo da li će i ovog puta saradnja biti uspješna... 

A Novosađanima će biti veoma bitno da u ostatku prvenstva sve funkcioniše. Sa samo 17 bodova u dosadašnjem toku prvenstva zauzimaju pretposljednje mjesto na tabeli i predstoji im grčevita borba. Lalatović i njegov tim moraće da poprave poziciju prije plej-auta, a zatim da se u borbi protiv direktnih konkurenata izbore za opstanak u elitnom rangu srpskog fudbala.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

A majko mila, ko je ovom diletantu menadžer, on bi trebao biti na birou za zapošljavanje par godina. Ostane bez posla, za 2 dana dobije novi, kao da je osvojio 10 LŠ

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC