• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo zašto je bivši trener Borca iz Banjaluke Nenad Lalatović dobio otkaz u Radničkom!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Poznato je zbog čega je Radnički smijenio Nenada Lalatovića.

 Zašto je Nenad Lalatović dobio otkaz u Radničkom Izvor: MN PRESS

Bivši trener banjalučkog Borca Nenad Lalatović dobio je otkaz u Radničkom iz Niša, inače prvi put u srpskom fudbalu u kome radi duže od decenije. Dugo se šuškalo da će Lalatović preuzeti Mladost GAT, potom je Radnički to sve demantovao i poručio da nastavljaju saradnju, da bi samo 24 sata poslije toga na zvaničnom sajtu kluba sa "Čaira" objelodanjena informacija da su raskinuli ugovor sa trenerom i to nakon zasjedanja disciplinske komisije.

Radnički nije saopštio više detalja o tome šta je Nenad Lalatović prekršio na "Čairu", ali "Sportski žurnal" prenosi saznanja da je problem bio u tome što se trener nije pojavljivao na treninzima.

Danas od 18 časova Mladost GAT, vjerovatno budući klub Nenada Lalatovića, ugostiće Radnički, a uoči tog susreta Nišlije su trenirale bez prvog trenera. Lalatović se u petak, subotu i nedjelju nije pojavljivao na stadionu, a nije otišao ni u karantin zajedno sa ekipom, prenosi ovaj sportski list.

Interesantno, samo dan ranije Dragan Šarac, pomoćni trener Radničkog, potvrdio je uz sportskog direktora Aleksandra Jovanovića da Nenad Lalatović ima stomačni virus i da zato nije prisutan. Očigledno, bilo je nekih nesuglasica koje nisu riješene. Zato se Lalatović našao na tapetu disciplinskih organa Radnikog koji su ga kaznili na telefonskoj sjednici Disciplinske komisije kluba, što je dovoljan osnov za raskid ugovora. 

Vidjećemo da li će Nenad Lalatović, u skladu sa najavama, biti promovisan kao novi šef stručnog štaba Mladosti poslije današnje utakmice u Novom Sadu, odnosno ko će voditi Radnički ubuduće, pošto je teško očekivati da će se u klubu zadržati Dragan Šarac i Vidak Bratić, vjerni pomoćnici Lalatovića.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC