• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matić u klinču sa saigračem! Gurali se glavama, razdvajali ih, a Murinjo sve šokirao izjavom o sukobu...

Autor Milutin Vujičić

Nemanja Matić je pobjesnio na Brajana Kristantea zbog propusta.

 Nemanja Matić u sukobu sa saigračem iz Rome Izvor: Profimedia/Italy Photo Press

Roma je pobijedila Real Sosijedad 2:0 i napravila je veliki korak ka četvrtfinalu Lige Evrope, međutim meč na "Olimpiku" obilježila je i neobična scena. Nemanja Matić i Brajan Kristante sukobili su se na terenu pošto je bivši srpski reprezentativac bio vidno nezadovoljan reakcijom Italijana u jednoj akciji, tako da ga je iskritikovao, da bi potom u naletu adrenalina umalo došlo i do fizičkog obračuna.

Gurali su se glavama, unosili u lice, a najpribraniji je bio Žoržinjo Vajnaldum koji ih je razdvojio i potom su se strasti smirile, inače ko zna čemu bismo svjedočili jer su i Matić i Kristante bili vrlo ratoborni.

Interesantno, Roma je ubrzo poslije toga došla i do drugog gola na meču Maraš Kumbula je osigurao pobjedu koju je nagovijestio Stefan El Šaravi, tako da je i Matićeva kritika da se igrači koncentrišu i "zategnu" pozadi urodila plodom. Štaviše, srpski fudbaler je proglašen za igrača utakmice, a Žoze Murinjo je bio zadovoljan što je vidio takvu reakciju svog igrača koga je vodio prethodno i u Čelsiju i u Mančester junajtedu.

"U Romi postoji samo jedan lider, svi igrači su isti, a važno je da svi na teren unose životno i igračko iskustvo, to nam je neophodno. Mi nemamo taj problem u Romi, mi smo demokratija sa jednim liderom", rekao je Žoze Murinjo tom prilikom misleći naravno na samog sebe.

"Lijepo je vidjeti emocije na terenu, fudbaleri koji ne komuniciraju, koji ne razmjenjuju emocije ili zamjerke, ne mogu da pomognu. Naš tim je uvijek ujedinjen", zaključio je "Specijalni".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC