• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmajići" igraju prijateljski meč s Kinom: Na spisku selektora Igora Jankovića trojica borčevaca

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Prijateljski susret biće odigran 28. marta u Velikoj Gorici u Hrvatskoj.

 zmajići, u-21 reprezentacija bih Izvor: Promo/FSBiH

U-21 reprezentacija Bosne i Hercegovine će 28. marta od 15 časova na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici (Hrvatska) odigrati prijateljsku utakmicu sa odgovarajućom selekcijom Kine.

Selektor Igor Janković za ovu reprezentativnu akciju računa na sljedeće igrače: Nikola Ćetković (Borac), Muhamed Šahinović (Sarajevo), Tarik Kapetanović (Sloboda), Mustafa Šukilović (Tuzla siti), Alden Šuvalija (Zlate Moravce, Slovačka), Amar Drina (Željezničar), Nick Salihamidžić (Kozenca, Italija), Filip Račić (Borac), Harun Karić (Tuzla siti), Stefan Đurić (SV Kapfenberg, Austrija), Anel Krdžalić (Olimpija, Slovenija), Madžid Šošić (Radomlje, Slovenija), Amar Tahrić (Leotar), Petar Sučić (Zrinjski), David Čavić (Leotar), Silvio Ilinković (Zrinjski), Ivan Bašić (Orenburg, Rusija), Eldar Mehmedović (Sloboda), Enver Kulašin (Borac), Admir Bristrić (Olimpija, Slovenija), Andrija Drljo (Željezničar) i Filip Čuić (Radomlje, Slovenija).

"Iza nas je jedan uspješan period u prošloj godini gdje smo napredovali kao tim i imali dobre rezultate. Želimo dalje da napredujemo i ova utakmica će biti odličan test, koji će nam pokazati na kojem smo nivou. Planiramo u narednom periodu pojačati konkurenciju u timu sa igračima iz inostranstva koji tek treba da steknu pravo da igraju za našu zemlju. Na spisku nema nekih igrača zbog forme i povreda, ali to je prilika i za neke druge da pokažu da zaslužuju da budu tu", rekao je selektor Janković i dodao:

"Selekcija Kine je kvalitetan protivnik koji će doći sa dosta igrača do 23 godine starosti. Sigurno je da će to biti odlična provjera za našu ekipu. Želimo da nastavimo sa dobrim igrama i vjerujem da ćemo nastaviti da ostvarujemo zapažene rezultate."

Igrači će se okupiti 20. marta na Ilidži, a pet dana kasnije putuju u Hrvatsku.

Duel sa Kinom biće odigran u sklopu priprema za početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2025. godine. "Zmajići" su saznali rivale u grupi H, a plasman na prvenstvo Starog kontinenta u Slovačkoj pokušaće da izbore u konkurenciji Francuske, Austrije, Slovenije i Kipra.

(MONDO/FSBiH)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC