• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

REAL UCIJENIO MODRIĆA, MORA DA SE ODREKNE HRVATSKE! Luka hoće još, lome se koplja

Autor Haris Krhalić

Real Madrid i Luka Modrić su u ćorsokaku kada su pregovori o novom ugovoru u pitanju.

 Real Madrid želi da se Modrić oprosti od reprezentacije Izvor: Profimedia/Mario Machado/SPP Sport Press Photo

Real Madrid traži od Luke Modrića da prestane da igra za Hrvatsku! Krenula je rekonstrukcija tima u "kraljevskom klubu", stigli su Oreljan Čuameni i Eduardo Kamavinga, Dani Sebaljos dobija sve više šanse, ali ne žele još uvijek da se odreknu nekadašnjeg osvajača "Zlatne lopte" na "Santjago Bernabeu".

Kako navodi dobro obaviješteni španski novinar Tomas Gonsales Martin u klubu su oduševljeni njegovom formom, fizičkim stanjem u kome se nalazi u 37. godini, ali je najveći problem u pregovorima oko novog ugovora reprezentacija Hrvatske. Luka želi da nastupa za nacionalni tim do 2024. godine i da igra na Euru, a u Madridu mu to zabranjuju.

Prvi razgovori su već obavljeni i Modrić je prihvatio da će morati da odmara i preskače neke utakmice, kako bi se odmorio i kako bi Sebaljos, Kamavinga, Valverde i Čuameni polako ulazili u formu. Ipak, ono oko čega nema dogovora je nastup za Hrvatsku. Iako već ima srebro i bronzu sa Mundijala, iako je odigrao nevjerovatnih 1623 utakmice za selekciju naših komšija, on nema namjeru da prekine reprezentativnu karijeru.

U Madridu su zadovoljni što Toni Kros odavno ne igra za Njemačku, a nije im teško palo ni dugo odsustvo Benzeme iz nacionalnog tima pa su se nadali da bi i Modrić konačno sa 37 godina mogao da odustane od "vatrenih". Ipak to se neće desiti i sva je prilika da će se oko toga lomiti koplja. Ako Real prihvati da Modrić igra za Hrvatsku on će nastaviti da nosi dres "kraljevskog kluba" bar još jednu sezonu, ako ne prihvati vrlo je vjerovatno da ćemo vidjeti Modrića u nekom drugom timu,

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC