• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDIN VATROMET NA MARAKANI: Kanga DOMINIRAO, a Rakonjac pokazao zašto je doveden!

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda savladala Novi Pazar u Superligi.

 crvena zvezda pobijedila novi pazar  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda pobijedila je Novi Pazar i nastavila da dominira u Superligi. Na krilima maestralnog Gelora Kange ostvarena je ubjedljiva pobjeda i to na 78. rođendan kluba - 5:1 (2:1). Gabonac je na ovom meču upisao dva gola i dvije asistencije, a Marko Rakonjac se dva puta upisao u strijelce, uz sjajan gol Aleksandra Kataija.

Miloš Milojević ponovo je "miješao karte", ubacio je u startnu postavu Pruceva, Lekovića, Rakonjca, Veljka Nikolića i to mu je donijelo rezultat. Još jedna dobra vijest za crveno-bijele je i povratak Mirka Ivanića na teren, pošto je ušao sa klupe poslije duge pauze zbog povrede.

Meč je počeo debitantskim golom Rakonjca u 11. minutu poslije kornera Kange, ali je u 25. minutu uslijedio šok. Dragović je igrao rukom, sudija Nikolić pokazao je na "kriječ", a Majdevac je bio siguran izvođač. Samo osam minuta kasnije penal za Zvezdu - arbitar je ponovo pokazao na "bijelu tačku", zbog igranja rukom u kaznenom prostoru, a Kanga je preuzeo odgovornost i bio je nepogrešiv.

Ritam je dosta pao u drugom dijelu igre, ali se sve promijenilo od momenta kada je Ivanić ušao u igru. Malo je "prodrmao" tim i onda odložio loptu za Kangu u 73. minutu, a on je prelijepim udarcem sa oko 18 metara smjestio loptu u mrežu. Onda je Gelor u 77. minutu asistirao Kataiju koji je majstorski reagovao i pogodio, a konačan rezultat postavio je Rakonjac u 81. minutu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC