• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Modrić dobija nasljednika u Realu?! Madriđani spremaju podmlađivanje ekipe, stiže BOMBA od 140.000.000 evra!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Luka Modrić je stub igre Real Madrida, i iako igra nevjerovatno, u posljednje vrijeme su sve češće glasine kako bi mogao da napusti Santijago Bernabeu.

 Real Madrid žele Džuda Belingema Izvor: Profimedia/Abu Adem Muhammed / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Luka Modrić godinama igra fenomenalno u dresu Real Madrida sa kojim se osvojio sve što se moglo osvojiti. U "los blankosima" je postao jedan od najboljih veznih igrača ikad, a mnogi mu zbog njegove dobre fizičke spreme ne predviđaju kraj karijere u narednim godinama. Pored svega toga, u posljednje vrijeme su sve češće glasine oko njegovog odlaska iz Madrida, ali kako stvari stoje on će ipak potpisati novo produženje saradnje sa klubom sa stadiona "Santijago Bernabeu".

Igrač koji bi poslje mnogo uspješnih sezona mogao da napusti aktuelnog prvaka Evrope je Toni Kros, kome se sprema i zamjena u vidu supertalentovanog Džuda Belingema. Mladi Englez igra nevjerovatno zrelo za svoje godine i već sada se mnogi klubovi Evrope otimaju za njegov potpis.  Od ranije je poznato da je zainteresovan i Liverpul koji po mnogima ima prednost u pregovorima, jer Belingem upravo navija za "redse".

Real je navodno spremio 140.000.000 evra za igrača koji će u junu ove godine napuniti 20 godina. Borusija Dortmund će teško uspjeti da ga zadrži, iako ove sezone gaje šampionske ambicije u Bundesligi. U Ligi šampiona su neočekivano ispali od Čelzija i sada sve karte bacaju na njemačko prvenstvo.

Madriđani već uveliko rade na podmlađivanju ekipe, pa su tako u prethodnim prelaznim rokovima doveli dosta mladih igrača kao što su Valverde, Čuameni, Rodrigo, Vinisijus, a pominje se navodno i transfer Kilijana Mbapea na ljeto 2024. Primjetno je da se u "kraljevskom klubu" planski radi i da se planira budućnost već sada, jer okosnica tima koja je u posljednjih 10 godina osvojila ogroman broj trofeja, sada već zalazi u pozne godine karijere. Za to vrijeme Modrić ima mjesto u startnoj postaiv kluba u kojem je kada je došao proglašen za najgore pojačanje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC