• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanovoj muci se ne nazire kraj: Zaboravio je kako se pobjeđuje u Humskoj - da li će se prekasno sjetiti!?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Partizan je nastavio seriju katastrofalnih rezultata na svom stadionu. Nije pobijedio u Humskoj od zimske pauze!

 Partizan u seriji poraza i loših rezultata u Humskoj Izvor: MN PRESS

Partizan je ponovo razočarao i izgubio u Humskoj od Radnika iz Surdulice, posljednjepasiranoig tima na tabeli do ovog kola. Ekipa Igora Duljaja nije spriječila blamažu, već je izgubila kontrolu u borbi za drugo mjesto, jer se sada pita i TSC. Nakon kiks-gola crno-bijelih za nedostižnih 0:2, a onda i neiskorišćenog penala Bibrasa Natha, prvog od kad je došao u Partizan, tim iz Humske ima dva boda više od trećeplasiranog TSC-a, ali i odigranu utakmicu više. Tim iz Bačke Topole igraće u subotu uveče protiv Mladosti iz Lučana kod kuće i eventualnom pobjedom će preskočiti crno-bijele i dočekati na drugom mjestu pauzu zbog utakmica reprezentacije.

A šta čeka i jedne i druge do plej-ofa, kao i četvrtoplasirani Čukarički? Partizan ima komplikovan raspored u naredna tri kola, mada je objektivno reći da je sada Partizanu svaki meč težak, s obzirom na niz poraza i kikseva posljednjih nedjelja. Partizan će 1. aprila gostovati Vojvodini, potom će dočekati Voždovac, a onda će u posljednjem kolu "drugog kruga" gostovati Čukaričkom.

TSC će u subotu dočekati Mladost Lučane, potom će gostovati Radniku iz Surdulice 1. aprila, a potom će 5.4. dogčekati Vojvodinu, pa u posljednjem kolu igrati protiv Voždovca. Dakle, crno-bijeli će praktično igrati protiv istih rivala kao i TSC do plej-ofa, u borbi za poziciju "broj dva" pred završnu fazu borbe za Evropu.

Četvrtoplasirani Čukarički u ovom trenutku ima četiri boda manje od Partizana, a u nedjelju će dočekati Voždovac od 19. Potom će 1. aprila gostovati Radničkom iz Niša, a potom će gostovati Javoru, pa dočekati Partizan, kao što je već navedeno. Biće to važan derbi posljednjeg kola druge faze Superlige Srbije, završnog pred plej-of.

Jedno je sigurno - Partizan je u veoma dubokoj krizi, a ona se posebno odnosi na utakmice kod kuće, jer crno-bijeli nisu u Humskoj ostvarili pobjedu još od 13. novembra, kada su kod kuće savladali Novi Pazar 1:0. Od tada su crno-bijeli gubili u Humskoj od Mladosti GAT 0:4, od Šerifa 1:3, igrali neriješeno protiv Radničkog 1923 (1:1) i Kolubare (1:1) i ovog petka izgubili su od Radnika iz Surdulice. Taj crni niz pokušaće da prekinu 5. aprila protiv Voždovca, u jedinom meču kod kuće do plej-ofa.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC