• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dao gol Partizanu, gledala i Zvezda! Milojević nije odustao od Crnogorca: Htjeli smo ga u decembru...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Izgleda da se sprema veliki povratak Andrije Radulovića u Crvenu zvezdu.

 Miloš Milojević želi Andriju Radulovića Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda u nedjelju od 17 časova igra posljednji meč pred reprezentativnu pauzu. Fudbaleri šampiona i lidera na tabeli Superlige idu u goste kruševačkom Napretku i trener Miloš Milojević, koji je bio nezadovoljan pristupom na meču Kupa protiv Radničkog u Sremskoj Mitrovici, poručuje da od svojih igrača očekuje da budu motiivisani da dodatno povećaju prednost na tabeli i da se nada da  to neće biti problem u "fudbalskom gradu i ambijentu".

"Razmišljamo i o odmoru, ima igrača koji su dali i više nego što su u nekim trenucima mogli. Kada je u pitanju njihovo zdravstveno stanje, nismo imali većih problema, ali su igrali pod virusima, gripom i nekim manjim problemima, svakako da zaslužuju malo duži odmor. Postoji grupa od četiri ili pet igrača, koji će dobiti dan ili dva više", kazao je Milojević za zvanični sajt Crvene zvezde i osvrnuo se na fudbalere koji će imati obaveze sa reprezentacijom, što ujedno znači i da  za njih neće biti odmora u predstojeće dvije nedjelje.

"Ne bih da se miješam u posao selektora, nije zahvalno. Kao trener bih volio da imam što više igrača koji nose nacionalni dres, pogotovo reprezentacije naše zemlje, ali sa druge strane imamo 10 ili 11 igrača koji imaju obaveze tokom ove pauze. Nećemo imati punu grupu za trening, sa jedne strane srce kaže da, volio bih imam što više reprezentativaca Srbije, dok sa profesionalnog aspekta volio bih da su svi tu. Ne bih da radim tuđi posao, ponosan sam što je Eraković pozvan, mislim da je svojim igrama zaslužio, sazrio je i nadam se da će dobiti minute da pokaže da je u dobroj formi."

Što se tiče igrača koji su nastupili u posljednje vrijeme i pokazali se u dobrom svjetlu, Milojević ističe da mu se sviđa što Azarov ima dobar odnos i energiju, tako da ima šansu da se izbori za status prvotimca, dok je zadovoljan i što su Pešić i Rakonjac u formi tako da je na "slatkim mukama".

Na "slatke muke" ga je stavio i Andrija Radulović koji je u dresu Radnika iz Surdulice postigao gol protiv Partizana i vodio je svoj tim do pobjede u Humskoj, pa se priča o njegovom povratku na "Marakanu".

"Radulović je igrač o kom smo veoma razmišljali i u decembru. Radi se o momku koji ima kvalitet, bio je u prvom timu i pokazao da ima kvalitet da igra i ovdje. Drago mi je što se tako razvija, a o svim ostalim pitanjima će klub raspravljati kad se završi sezona. Svakako je naš igrač i jedan od onih koje pomno pratimo", zaključio je Miloš Milojević.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC