• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda gledala Partizan, da vidi KAKO NE TREBA: "Najlakši meč" u sezoni, ali Milojević poziva na OPREZ!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda gostuje u Sremu u osmini finala Kupa Srbije, gdje se već "opekao" Partizan.

 Crvena zvezda u Kupu Srbije protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice Izvor: Youtube/FK Crvena zvezda/printscreen

Crvena zvezda u srijedu od 15 časova gostuje Radničkom u Sremskoj Mitrovici u okviru osmine finala Kupa Srbije i to bi, bar na papiru, trebalo da bude "najlakši meč" za njih ovog proljeća. Međutim, razlog za oprez im je dao "vječiti" rival Partizan koga su upravo Sremci jesenas izbacili iz masovnijeg domaćeg takmičenja.

"To je svakako model kako će igrati protiv nas, tako da smo gledali tu utakmicu u analizi. Svakog protivnika kog skautiramo, gledamo u tom smislu da protiv nas i vječitog rivala igraju isto. Gledao sam Radnički i protiv Grafičara jesenas, to je čvrsta ekipa, takmičarska, imaju tri, četiri igrača sa iskustvom iz Superlige. Dobri su na ofanzivnom prekidu, te je bitno da odnos bude pravi i zalaganje maksimalno. Ne želim da razmišljamo kao da igramo protiv ekipe koja je rang ispod. Ako pristup bude pravi, neće biti problema", kazao je Milojević odgovarajući na novinarska pitanja.

Trener crveno-bijelih je rekao da ne zna još da li će svi biti u kombinaciju za utakmicu jer je prošlo malo vremena od susreta sa Novim Pazarom (5:1) u Superligi, ali da želi da vidi ozbiljan pristup u pretposljednjem susretu pred pauzu. 

Najavio je da bi Veljko Nikolić mogao da zaigra u startnoj postavi, da nastavi kontinuitet utakmica, dok je između redova nagovijestio da bi u Sremskoj Mitrovici šansu mogao da dobije i mladi napadač Jovan Mijatović:

"Može svakako da bude na tom nivou (nivo Marka Rakonjca, prim. aut.), iako je dosta mlađi. Rakonjac ima iskustvo iz Superlige, stariji je od Mijatovića pet godina, nije to mala razlika, tako da vjerujem da ima prostora da bude na tom ili većem nivou."

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC