• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Modričani na prinudnoj pauzi: Uništen teren i gostovanje Crvene zvezde u Modriči odgodili DVA MEČA m:tel Prve lige RS

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Fudbaleri Alfa Modriče tokom marta odigraće samo dva prvenstvena susreta, i to oba u gostima, dok su preostali odgođeni iz nesvakidašnjih razloga.

 FK Alfa Modriča odgodila dvije utakmice m:tel Prve lige RS Izvor: MONDO

Fudbaleri Alfa Modriče proteklog vikenda gostovali su u Janji, gdje su u prvom proljećnom kolu m:tel Prve lige Republike Srpske poraženi od domaćeg Podrinja 0:2, čime su sebi dodatno zakomplikovali borbu za opstanak.

Ipak, tim Bojana Magazina u narednih 15 dana će odmarati od prvenstva iz pomalo nesvakidašnjih razloga. Naime, Modričani će do kraja mjeseca igrati još samo jedan zvanični meč, takođe u gostima, u Omarskoj protiv istoimenog domaćina 29. marta. Preostala dva susreta, koje je trebalo da igraju protiv Slobode 18. marta i Slavije sedam dana kasnije, odgođeni su.

Dvoboj sa timom iz Novog Grada, planiran za naredni vikend, odgođen je 12. april zbog izuzetno lošeg stanja terena na stadionu "Dr Milan Jelić". Poznato je da i dobojska Sloga Meridian domaće mečeve igra u Modriči, a zbog učestalih padavina naročito je oštećen prilikom čišćenja i pripreme za duel četvrtfinala Kupa BiH između Sloge Meridian i Veleža.

Pogledajte kako je tada izgledao teren stadiona u Modriči...

Uspjeli su Modričani koliko-toliko da osposobe teren, pa je juče odigran i prvenstveni duel Sloge Meridian i sarajevskog Željezničara (0:1).

Međutim, očigledno da ne postoje uslovi za normalno odigravanje predstojećih mečeva, zbog čega su iz Alfa Modriče od Fudbalskog saveza Republike Srpske zatražili odgađanje duela sa Slobodom, što im je na kraju odobreno.

Drugi meč koji su Modričani morali da odgode je onaj sa Slavijom 25. marta. Naime, u sklopu proslave 100. rođendana FK Alfa Modriča tog dana ugostiće Crvenu zvezdu u prijateljskoj utakmici. Zbog toga je dvoboj sa klubom iz Istočnog Sarajeva, koji je trebalo da bude odigran istog dana u okviru 20. kola m:tel Prve lige RS, pomjeren za 10. maj.

Modričani se ove sezone grčevito bore za opstanak. Trenutno su posljednjeplasirani tim lige sa svega 13 osvojenih bodova na 18 utakmice, a "fenjer" će sigurno držati do pred kraj marta, s obzirom da zbog odgođenih mečeva neće biti u stanju da osvajaju bodove.

Na pretposljednjem mjestu trenutno je Tekstilac sa bodom više, dok Famos, prvi van zone ispadanja, ima dva boda prednosti u odnosu na nekadašnjeg šampiona BiH.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC