• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Velikan ispada u Bundeslige a zvijezda ekipe bulji u telefon?! Navijači poludjeli zbog ovog poteza!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Teški dani za slavni klub dobili su novu dimenziju, potez fudbalera razbjesnio navijače.

 Fudbaler Herte koristi telefon tokom meča Izvor: Twitter/Hopp_Fan/printscreen

Teški dani u Berlinu pošto se Herta nalazi na samo bod od posljednje pozicije u Bundesligi, a čovjek kojeg su nedavno doveli kako bi im pomogao da izbore opstanak uopšte nije zainteresovan za fudbal. Dok je berlinski tim doživljavao debakl (3:1) na gostovanju Hofenhajmu koji im je rival u borbi za opstanak, iskusni Florijan Niderlehner gledao je u mobilni telefon.

Kamere koje su radile prenos ovog meča uhvatile su ga u nezgodnom trenutku, dok neobavezno posmatra ekran svog mobilnog uređaja. Da li je pratio dešavanja na ostalim mečevima Bundeslige ili se bavio nekim drugim stvarima u ovom trenutku nije toliko važno - navijači su bijesni bez obzira na okolnosti, pošto smatraju da je Florijan mogao da bude posvećeniji dešavanjima na terenu.

Inače, ova situacija dogodila se u 58. minutu susreta, kad je Hofenhajm imao ubjedljivih 3:0, a Niderlehner već završio meč. On je na poluvremenu izašao iz igre i tako još jednom razočarao sve u klubu. Tokom jesenjeg dijela sezone postigao je četiri gola za Augsburg, ali od dolaska u Hertu tokom januarskog prelaznog roka na čak osam mečeva nema ni gol ni asistenciju.

Zbog toga će Berlincima borba za opstanak biti izuzetno teška. Trenutno su na mjestu koje vodi u baraž, ali sa istim brojem bodova kao Šalke koji je jednu poziciju lošije plasiran. Na posljednjem mjestu tabele nalazi se Štutgart, koji ima samo bod manje i svakako ima svoju računicu u narednim mečevima.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC