• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta god Piksi uradi - bude iznenađenje! Srbija kreće ka Evropskom prvenstvu, a selektor sjajno raspoložen! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Legendarni Dragan Stojković Piksi najavio da će biti iznenađenja u sastavu, ali nije želio da priča o detaljima u vezi sa timom za Litvance.

 Dragan Stojković pred utakmicu Srbije i litvanije Izvor: Twitter/arenasport_tv/printscreen

Fudbalska reprezentacija Srbije kreće put ka Evropskom prvenstvu utakmicom protiv Litvanije, a selektor Dragan Stojković dan ranije je bio izuzetno dobro raspoložen na konferenciji za medije. Nakon što se prije nekoliko dana izvininjavao javnost zbog neuspjeha u Kataru, bivši fudbalski as sada je nastupom podsjetio na svoja izdanja sa početka mandata - konferencijom kakve su čitavu naciju ubijedile da je nacionalni tim jak.

Ovog puta Piksi je stigao da se našali na temu sastava za meč protiv Litvanaca, a pitanje je koliko ozbiljno treba shvatiti riječi selektora. Možda je želio samo da opusti atmosferu pred novi kvalifikacioni ciklus, a možda je i stvarno pripremio neka iznenađenja za prvi meč A reprezentacije u 2023. godini.

"Šta god ja da uradim kažete 'Piksi šokirao, Piksi iznenadio'. Stalno je neko iznenađenje. A ja gledam da uradim svoj posao najbolje što mogu i da od ovih momaka izvučem maksimum, ono što je potrebno timu. Pretpostavljam da ćete se iznenaditi i sutra. Ja sad ne mogu da govorim o sastavu tima i ko će igrati, ali mislim da će naslovi biti da je iznenađenje u sastavu reprezentacije. Ja ne zaboravljam jednu stvar, poslije sutrašnjeg dana imamo još jednu utakmicu za tri dana. Treba biti mudar i pametan, treba napraviti strategiju. Nadam se da ću je napraviti da bude dobra za srpski tim, za nas", rekao je selektor. 

Reprezentacija Srbije će kvalifikacioni ciklus početi u petak uveče (20:45) na stadionu Rajko Mitić u Beogradu, a tri dana kasnije će igrati drugi meč u kvalifikacijama - na gostovanju Crnoj Gori. "Orlovi" imaju priliku da se poslije čak 24 godine plasiraju na kontinentalnu fudbalsku smotru i po do sada objavljenim računicama bila bi senzacija da to ne urade. Pogledajte fotografije sa prvog treninga pred novi kvalifikacioni ciklus:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC