• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dušan Tadić malo zakasnio za izjavu zbog malog navijača Srbije: "Sjetimo se kad smo bili klinci..."

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kapiten tima bio najbolji na terenu, a zatim "kasnio" kada je trebalo da priča sa medijima.

 Srbija pobijedila Litvaniju izjava Dušan Tadić Izvor: Youtube/Arena Sport TV/printscreen

Reprezentacija Srbije je savladala Litvaniju (2:0) i krenula ka Evropskom prvenstvu. Srpski nacionalni tim od 2000. godine nije učestvovao na smotri najboljih timova kontinenta, a čini se da šansa koja je pred selektorom Draganom Stojkovićem i igračima koje predvodi kapiten Dušan Tadić ne smije da se propusti. Upravo je Dušan Tadić, najbolji igrač meča protiv ekipe sa Baltika, pričao nakon pobjede koju je obilježio golom i asistencijom.

Najiskusniji srpski reprezentativac obećao je na konferenciji pred meč da će Srbija u ovom kvalifikacionom ciklusu dobro izgledati na terenu, a onda se sam pobrinuo za to. Postigao je gol na Kostićevu asistenciju, zatim uposlio Vlahovića za dupliranje prednosti, kapitensku traku ustupio Mitroviću, a mladom Lazaru Samardžiću "dao" mjesto na terenu kad je izlazio iz igre. Obradovao je i jednog mladog navijača, zbog čega je "kasnio" na davanje izjave poslije pobjede.

"Jeste, najbitnije je da smo pobijedili. Uvijek težimo ka boljem i gledamo loše stvari a ne dobre zato što hoćemo da budemo bolji iz dana u dan. Bilo je naravno dosta dobrih stvari, ali i onih koje možemo da popravimo. Najbitnije da je zabilježena pobjeda. Idemo dalje, sljedeća utakmica Crna Gora. Drago mi je da došao ovoliki broj ljudi i nadam se da će ih biti sve više i više. Mnogo znači podrška publike, pogotovo kad vidimo mališane. Želimo da im uljepšamo dan, da se sjećaju. Sjetimo se mi kad smo bili klinci i kako smo reagovali kad smo gledali reprezentaciju. Želimo da se sjećaju svake utakmice jednog dana i da ne zaborave. I o tome smo pričali, nadam se da smo ih usrećili", rekao je kapiten Tadić za televiziju "Arena sport". Poslušajte njegovu izjavu:

Izjava kapitena i najboljeg igrača meča.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC