• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savićević u Crnoj Gori? Da se nije Dejo vratio!? Piksi u Podgorici: Uplašilo me samo jedno - kako ćemo onda?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi u odličnom rasploženju na konferenciji za novinare pred meč protiv Crne Gore u Podgorici

 Piksi Stojković o Dejanu Savićeviću u Crnoj Gori Izvor: mondo.me/Anđela Pešić

Reprezentacija Srbije doputovala je u nedjelju u Podgoricu na utakmicu kvalfikacija za Evropsko prvenstvo protiv domaćina (ponedjeljak, 20.45), a selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi našalio se na konferenciji pred taj meč. On je rekao da ga je uplašilo kada je vidio u protokolu utakmice Bugarska - Crna Gora prezime "Savićević" i objasnio da ga je "uplašilo" da li se to Dejan Savićević vraća na teren.

"Ne postoje tajne, ni kada smo mi, ni kada su oni u pitanju. U principu znamo za njihovu efikasnost. Ispratili smo tu prvu utakmicu protiv Bugara i tu jako važnu pobjedu za Crnu Goru. Znam da nema Jankovića, koji je odličan igrač i šteta što je povrijeđen i ne može da igra. Što se tiče drugih, poznajemo najpoznatije, da ne nabrajam imena, znate ih. Jedino sam se uplašio kad sam vidio Savićevića u timu, pomislio sam - Da se nije Dejo vratio u teren, kako ćemo onda? Srećom, to je mlađi Savićević."

Naravno, njegov bivši saigrač iz Zvezde i reprezentacije predsjednik je Fudbalskog saveza Crne Gore, a Savićević u reprezentaciji domaće zemlje je Vukan Savićević (29), bivši vezista Crvene zvezde i nekadašnji omladinski reprezentativac Srbije.

"Crna Gora je dobra, kvalitetna ekipa, koja ne smije da se potcijeni. To su prošle godine osjetili ovdje Holanđani. Puno ih cijenim, puno kvalitetnih igrača ima i analiza koju smo imali daće nam smjernice za sutrašnji meč".

Piksi je potvrdio da Filip Kostić neće igrati i da nije doputovao sa ekipom zbog povrede. "Filip Kostić neće igrati. "Napustio je tim, radi se o upali Ahilove tetive i bespotrebno je bilo ulaziti u bilo kakav rizik. Odluka je bila da se vrati u klub. On neće sutra biti u kombinaciji za igru", objasnio je selektor Srbije.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC