• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drama oko Dijabatea - ali KONAČNO smo saznali gdje je!

Autor Dragan Šutvić

Gdje je Fuseni Dijabate? Svi su se pitali do sada, kako trener Igor Duljaj tako i saigrači iz reprezentacije.

 poznato gdje je igrač partizana fuseni dijabate  Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Ne pitaju se samo u Partizanu gdje je Fuseni Dijabate već i u reprezentaciji Malija! On se nije pojavio na okupljanju nacionalnog tima, a tamošnji mediji su o tome izvijestili još prije osam dana, 22. marta. Pet dana nakon poraza Partizana od Radnika iz Surdulice, on se nije pojavio na okupljanju nacionalnog tima Malija za koji je trebalo da debituje. 

Pozvan je za dvomeč u kome se Mali sastao dva puta sa Gambijom, ali su 22. marta mediji u Maliju javili da njega na treninzima reprezentacije nema! "Fuseni Dijabate se jedini nije pojavio u Hotelu Laiko l'Amite u Bakamo kako bi se pridružio nacionalnom timu. Čekamo dalja objašnjenja", javili su mediji koji su 27. marta izvestili da je Dijabate propustio let kojim je trebalo da stigne na meč nacionalnog tima. Ipak, o tome gdje se on nalazi nije bilo riječi. 

Trener Partizana Igor Duljal je takođe naglasio da ne zna šta je sa Dijabateom i gdje je krilni fudbal Partizana, a na kraju je misteriju razriješio Miloš Vazura. "Dijabateu je umrla baba, u nedjelju se vraća u Beograd" rekao je za "Informer" Vazura.

Maliju je Dijabate najmanja briga. Tog 22. marta kada je javljeno da niko ne zna gdje je Dijabate mlada reprezentacija nije mogla da jede u hotelu zbog duga FS Malija od 11.000.000 francuskih franaka što je oko 17.000 evra. 

Narednog dana je javljeno da prvi tim nije trenirao zbog spora oko premija još od 2021. godine, ali na kraju je ekipa trenirala i igrala svoje utakmice sa Gambijom. Javio se i reprezentativac Hamani Traore, kako bi se javno pobunio zbog stanja u nacionalnom timu. 

"Ja bih htio da pošaljem poruku, naši lideri moraju nešto da shvate. Imali smo mnogo problema ove nedjelje i moraju da shvate da je ovo dobra generacija kojoj moraju da omoguće da napraduje, zbog fudbala u Maliju", rekao je on. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC