• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DULJAJ LJUT - U PARTIZANU TO NE OPRAŠTAM! Igor kritikovao igrače, pa dobio pitanje o treneru Zvezde

Autor Haris Krhalić

Igor Duljaj je pred meč sa Vojvodinom kritikovao svoje igrače, pa je spomenuo i Miloša Milojevića.

 Igor Duljaj najava utakmice sa Vojvodinom Izvor: MN PRESS

Partizan nastavlja borbu za drugo mjesto u Superligi, zaostatak u odnosu na Crvenu zvezdu je ogroman i pokušaće da se domogne pozicije koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Naredna prepreka na tom putu je Vojvodina i to bez Fusenija Dijabatea, ni Igor Duljaj ne zna gdje je jedan od njegovih najboljih igrača.

Imao je šta da zamjeri svojim izabranicima, posebno kada je u pitanju prijateljski meč i poraz od bugarskog CSKA, a dobio je i pitanje o šefu struke Crvene zvezde Milošu Milojeviću. Na njegovo mjesto izvjesno dolazi Barak Bahar. "Svako muči neku svoju muku", rekao je Duljaj na konferenciji za medije kada je upitan o suparničkom treneru.

Priznao je da je ljut zbog načina na koji su njegovi izabranici odigrali meč sa CSKA 1948. "Pokazala je ta utakmica kako ne treba da se igra. Bez obzira na teške treninge, pričao sam sa igračima i oni koji su došli iz Bugarske ni njima se nije igrao fudbal, pa su igrali bolje od nas. To su prijateljske utakmice, nema opravdanja. Sve može da se oprosti na terenu, osim nezalaganja."

Sada slijedi duel u Novom Sadu (subota 20 časova) i to poslije treninga sa malim brojem igrača, zbog reprezentativnih obaveza. "Sudbina je takva, trenirali smo bez igrača koji su igrali u reprezentacijama. Tako je i u drugim klubovima. Imao sam malu grupu, koristio sam i igrače iz omladinske škole, bolje je kada je cijela ekipa na okupu, jer može više da se radi, ali šta je tu je. Idemo napred."

Pohvalio je i kolegu Radoslava Bataka koji je na klupi Vojvodine. "Energičan trener, organizovana tima, agresivni su, Malbašić, Čumić, Nikolić, poznajem te nekadašnje igrače Partizana, Vitas, tu je Topić. Imaju igrače koji mogu da riješe meč, igraju na svom terenu. Mi imamo svoj cilj, a to je da iz teške situacije mogu da nas izvuku samo povoljni rezultati. Za nas je sad svaki meč kao finale."

Stekao se utisak da Partizan bolje igra na gostovanju i da postoji strah od igranja u Humskoj. "Da uđem nekome u glavu da li ima strah ili ne? Pretpostavljam da pritisak postoji, to je dio našeg posla, moguće da će im biti lakše tamo. Ja više volim kada igramo na našem stadionu, jer je to naša kuća, bez obzira na broj navijača. Igrači moraju da se osjećaju komforno gdje god da igramo, bez straha."

Upitan je i da li se pribojava nekoga iz Vojvodine. Izdvojio je Nemanju Nikolića. "Znam NIkolića dobro, gdje god da je igrao bio je problem za Partizan odličan je igrač, jak na lopti. Čumić je brz, Malbašić jak, tu je Simić. Bez obzira na dobre pojedince protivnika, mi treba na sebe da mislimo."

Na prijateljskom meču na golu nije bilo golmana Aleksandra Popovića koji je imao kiks protiv Radnika, branili su Lukač i Stevanović, postoji šansa da među stativama bude promene za duel u Novom Sadu. "Sve u dogovoru sa trenerom golmana, ima još dva dana do meča, odlučićemo šta i kako. Znaću u petak moguće promjene, imamo neke rovite igrače koji nisu zdravstveno ugroženi. Znaću na koga mogu 100 odsto da računam za subotu", zaključio je Duljaj.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC