• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAKABI PUŠTA BAHARA, VEĆ SU MU SPREMILI ZAMJENU: Stigle nove informacije iz Izraela, ali problem Zvezdi prave igrači

Autor Haris Krhalić

Fudbaleri Makabija iz Haife ne žele da njihov trener ode, uprava nema ništa protiv. Crvena zvezda pregovara, ostaje da se vidi da li će biti dogovora!

 Barak Bahar sppreman do dođe u Zvezdu Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Djeluje da je Miloš Milojević na izlaznim vratima Crvene zvezde iako je na putu da osvoji duplu krunu u Beogradu, a više nije tajna da su crveno-bijeli stupili u pregovore sa Barakom Baharom, 43-godišnjim izraelskim trenerom koga dobro poznaju. Bahar je sa Makabijem iz Haife izbacio Crvenu zvezdu iz kvalifikacija za Ligu šampiona ove sezone, a kako javljaju izvori MONDA iz Izraela uprava kluba je spremna da ga pusti. 

Poslije tri trofejne sezone u kojima je uzeo superkup, kup, dvije titule i na putu je da osvoji treći pehar šampiona Izraela predsjednik Jakov Šahar neće praviti problem Baharu ukoliko on dogovori sve uslove sa crveno-bijelima. Ipak, moguće je da će ipak željeti da dobije određeno obeštećenje za trenera čiji ugovor važi do 2024. godine. 

Da je ovo tačno pokazuje i pisanje uglednog izraelskog sajta "Ynet" koji piše da je zamjena na klupi već spremna i da je u pitanju domaći stručnjak Ran Ben Šimon.  Šimon je u igračkoj karijeri bio defanzivac i nastupao je za Makabi Petah Tikvu, Hapoel iz Haife, Hapoel Petah Tikvu i Bnei Jehudu, a upisao je i 34 nastupa za nacionalni tim. U trenerskoj karijeri promijenio je veliki broj izraelskih klibova, u inostanstvu je radio na Kipru gdje je bio i selektor, a od 2020. je na klupi Ašdoda koji je ove sezone doveo do polufinala kupa. Ipak, sada su se oglasili i igrači Makabija, koji naravno žele da Bahar ostane.

"Nadam se da će Barak ostati! Koncentrišem se na meč u subotu i sada ne mogu da mislim ni o čemu osim o toj utakmici. Cilj je da pobijedimo i nije naša odgovornost situacija sa trenerom. Mi smo igrači i koncentrišemo se na ono što se dešava na terenu. Moramo da igramo, da ne dozvolimo da to utiče na nas", rekao je jedan od najboljih igrača Hapoela iz Haife Ćanon Šeri. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC